Επιτέλους, αδιάβροχο!

Το 310 XT συνδυάζει μια τεράστια ποικιλία λειτουργιών και πληροφοριών για την προπόνηση ακόμα και μέσα στο νερό (μέχρι βάθους 50 μέτρων), ενώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβή συστήματα GPS σε ρολόγια προπόνησης.

Share

Το 310 XT συνδυάζει μια τεράστια ποικιλία λειτουργιών και πληροφοριών για την προπόνηση ακόμα και μέσα στο νερό (μέχρι βάθους 50 μέτρων), ενώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβή συστήματα GPS σε ρολόγια προπόνησης. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ασυναγώνιστο στο χώρο αφού είναι ιδανικό τόσο για τους λάτρεις του δρόμου και του βουνού (τρέξιμο, ποδήλατο) αλλά και για όσους αγαπούν το υγρό στοιχείο (κολύμπι, τρίαθλο) και θέλουν λεπτομερή ενημέρωση για την προπόνηση τους.

Ο υψηλής ευαισθησίας δέκτης GPS που διαθέτει σε συνδυασμό με το δέκτη Ηotfix εγγυώνται ασφαλή και εγγυημένη ενημέρωση με απόλυτη ακρίβεια για την απόσταση που διανύετε, το ρυθμό και την ταχύτητα που κινείστε σε όποιο μέρος της Γης κι αν βρίσκεστε.

Πολύτιμες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε και για την καρδιακή σας συχνότητα, μέση και στιγμιαία, αν φυσικά επιλέξετε το πακέτο που περιέχει την ειδική ζώνη.

Η μεταφορά των δεδομένων σε υπολογιστή παρέχει περαιτέρω πληροφορίες για την προπόνηση και μέσω της σύνδεσης με το Google Earth (όπως και το 405 CX) βλέπει κανείς αναλυτικά στο χάρτη τη διαδρομή που κάλυψε με πληροφορίες για το ρυθμό και την ταχύτητα του. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης έως και 100 αγαπημένων διαδρομών (για τα πιο ανήσυχα πνεύματα) ενώ με τη βοήθεια των προγραμμάτων Garmin Connect και Garmin Training Center γίνεται πιο εύκολη η ανάλυση και κωδικοποίηση τους. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα σύγκρισης ανάμεσα σε προπονήσει που έχουν γίνει σε ίδια μέρη.

Στην οθόνη του 310 ΧΤ εσείς επιλέγετε για τις πληροφορίες που θα προβάλλονται ανά πάσα στιγμή ενώ μπορείτε να δείτε όποτε θέλετε τα 1000 laps που μπορεί να αποθηκεύσει στη μνήμη του. Διαθέτει επίσης όλες τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν προηγούμενα στο FR60 όπως Auto Lap, Auto Pause, Virtual Partner, Auto Scroll, Pace Alert, Time/Distance Alert, επιτρέπει τη δημιουργία πιο σύνθετων προπονήσεων με βάση το χρόνο και μπορεί να συνδεθεί και με foot pod αλλά και με cadense sensor.

Οι 20 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας μάλλον είναι αρκετές για να τρέξετε ακόμα και σε αγώνες υπεραποστάσεων ή IronMan ενώ το βάρος του είναι αρκετά χαμηλό (77 γρ.). Στις δυνατότητές του ακόμα συμπεριλαμβάνονται η ρύθμιση διαλειμματικής προπόνησης, η μέτρηση των θερμίδων που καίγονται με βάση την καρδιακή συχνότητα καθώς και ο καθορισμός στόχου με βάση τις θερμίδες.

Για τους φίλους του τριάθλου τα πράγματα τώρα γίνονται πολύ εύκολα αφού έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφορίες και για τα 3 αθλήματα (Multi Sport) τη στιγμή μάλιστα που η αλλαγή από άθλημα σε άθλημα στο ρολόι γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου ενώ υπάρχει η δυνατότητα μέτρησης και των χρόνων αλλαγής (transition times).

Τέλος, στη συσκευασία θα βρείτε το φορτιστή σπιτιού για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου του XT, το USB ANT stick για την ασύρματη μεταφορά δεδομένων στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, το Cd Garmin Training Center αλλά και τη ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών ανάλογα με την έκδοση που θα προτιμήσετε (310 ΧΤ ή 310 ΧΤ Bundle). Για τους πιο ψαγμένους υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τον μετρητή σύνθεσης σώματος της Tanita BC-1000 Body Composition Monitor, έτσι ώστε να παρακολουθείτε όσο συχνά θέλετε το βάρος, το ποσοστό σωματικού λίπους και νερού, τη μυική και οστική μάζα του σώματός σας κ.α.

ΔΙΑΘΕΣΗ: DIGITAL TRACER ELECTRONICS S.A.
ΤΗΛ.: 210 9814806

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Mizuno Wave Neo Collection
Η νέα High Performance Running συλλογή με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επίδραση στην ιστορία της Mizuno
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο