Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run

30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool

Share
Technogym-Run

Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run

Αν είσαι δρομέας με αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους σου, ξέρεις πως ο διάδρομος για τρέξιμο δεν είναι απλά μια εναλλακτική της προπόνησής σου σε εξωτερικό χώρο. Στα χέρια σου -ή καλύτερα, στα πόδια σου- μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο, που η σωστή χρήση του, η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων του, και η μελετημένη ένταξή του στα προγράμματα άσκησής σου, μπορεί να (σου) κάνει τη διαφορά.

Τα πλεονεκτήματα που έχεις τρέχοντας σε διάδρομο είναι πολλά: αρχικά, έχεις απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας και του ρυθμού σου -αν μάλιστα δεν έχεις πολλά χιλιόμετρα στα πόδια σου ως δρομέας, σε βοηθάει να τον αποκτήσεις. Ανά πάσα στιγμή έχεις εικόνα των δεδομένων που αφορούν το session σου. Σε αντίθεση με μια στατική επιφάνεια, στον διάδρομο έχεις μικρότερη συγκριτικά πίεση από το βάρος σου -άρα και μικρότερη καταπόνηση μυών και αρθρώσεων.

Αν προσθέσουμε σε αυτά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο Technogym Run, ο συνδυασμός είναι ακαταμάχητος. Ο πιο πρόσφατος performance διάδρομος για Διαλειμματική Προπόνηση Υψηλής Έντασης (HIIT) της Technogym ενσωματώνει 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness στο απόλυτο running tool. Είναι η επιλογή δρομέων κάθε απόστασης και επιπέδου -από fitness enthusiasts και μαραθωνοδρόμους μέχρι τριαθλήτριες και τριαθλητές- που ζητούμενό τους είναι η στοχευμένη, ακριβέστερη και αποτελεσματικότερη προπόνηση επιδόσεων.

Technogym-Run

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αφήνουν σχεδόν κάθε άλλο διάδρομο χιλιόμετρα μακριά. Με πλάτος 51 εκ. και επιπλέον 15 εκ. χώρου στα σταθερά μέρη στο πλάι, είναι η επιφάνεια που μπορεί να σου εγγυηθεί άνετο τρέξιμο με ασφάλεια. Εξίσου εντυπωσιακός, όμως, είναι και στα τεχνολογικά του πλεονεκτήματα: το Slat Belt™ ανταποκρίνεται στον βηματισμό σου οδηγώντας σωστά τα πέλματά σου, ενώ σου επιστρέφει ενέργεια απορροφώντας τους κραδασμούς. Όσο για τα υλικά και την τεχνολογία απορρόφησης ήχου; Δοκίμασέ τα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, και θα ακούσεις τη διαφορά. Με μέγιστη ταχύτητα τα 25 χλμ. και κλίση από 0 έως 15%, προσφέρεται τόσο για running sessions για κάψιμο θερμίδων και καλύτερη φυσική κατάσταση, όσο και για skill sessions ακριβείας.

Κομμάτι μιας σωστής προπόνησης είναι οι λεπτομερείς μετρήσεις και η ακριβής απεικόνισή τους. Και εδώ, ο Technogym Run σου προσφέρει την πληρέστερη εικόνα: τη συνολική απόσταση και τον χρόνο, τον μέσο ρυθμό σου, την κλίση που κάλυψες, τη συχνότητα των βημάτων σου (cadence) και το μέσο μήκος διασκελισμού σου, ακόμα και την ισχύ που απέδωσες σε Watt, ώστε να μπορείς να μεγιστοποιήσεις την αποτελεσματικότητά σου στο τρέξιμο. Όλα αυτά, μέσα από μια οθόνη 27″, που σου δίνει πρόσβαση σε προπονητικά προγράμματα και modes (cardio, strength ή high intensity) αλλά και πλατφόρμες όπως το Netflix. Επιπλέον, το ηχοσύστημα 30W προσφέρει έναν all-senses συνδυασμό που δεν περνάει απαρατήρητος. Συγχρόνισε τις προπονήσεις σου σε Garmin, Strava και TrainingPeaks και απόλαυσε συναρπαστικό τρέξιμο με εικονικά μονοπάτια στις Άλπεις, το Γκραντ Κάνυον και πολλά άλλα.

Ο Technogym Run δεν περιορίζεται στα οφέλη ενός συμβατικού διαδρόμου. Για πρώτη φορά, μπορείς να γυμνάσεις και όσα επιπλέον σημεία του σώματός σου θα σε βοηθήσουν στις δρομικές επιδόσεις σου. Μπες σε PUSH Mode και δοκίμασε τις αντοχές σου στο sled training με προσομοίωση αδράνειας έως 55 κιλά. Επίλεξε το Bootcamp και συνδύασε πολλές πρακτικές, όπως π.χ. μια HIIT προπόνηση διαδρόμου και μια σειρά ασκήσεων στο έδαφος χάρη στην επιλογή Floor. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

Ο Technogym Run είναι μια all-in-one επιλογή που θα συναντήσεις στα κορυφαία ανά τον κόσμο sports facilities -και γιατί όχι, και στον χώρο σου. Μια πληθώρα εργαλείων και επιλογών, σε συνδυασμό με την υπογραφή Technogym, σε φέρνει πιο κοντά στο αύριο της δρομικής προπόνησης -και φυσικά, σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα προϊόντα και τις fitness & wellness υπηρεσίες της Technogym εδώ: https://www.technogym.com/gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο