Suunto Sonic

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Suunto

Share
Suunto Sonic

Τa νέα Suunto Sonic ακουστικά με σχεδιασμό open-ear που υποστηρίζεται από τεχνολογία αγωγιμότητας οστών, είναι το μικρό αδελφάκι των Suunto Wing, που λανσαρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2023.

Νέα προσθήκη στην οικογένεια της Suunto. Tα Suunto Wing ακουστικά, με τεχνολογία αγωγιμότητας οστών, που λανσαρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2023 μόλις απέκτησαν ένα μικρότερο αδελφάκι. Τα νέα αθλητικά ακουστικά, SuuntoSonic, με σχεδιασμό open-ear που υποστηρίζεται από τεχνολογία αγωγιμότητας οστών, είναι μια πιο προσιτή έκδοση των Suunto Wing που προσφέρουν απίστευτο ήχο για να απολαμβάνετε την αθλητική σας δραστηριότητα στο έπακρο.

Τα Suunto Sonic είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και κράμα τιτανίου με βάρος 31 γραμμάριων και μια κομψή σχεδίαση δίχως τα LED φώτα στις δυο μεριές. Είναι ιδανικά για αθλήματα που απαιτούν μεγάλη κινητικότητα, ακόμη κι αν υπάρχει χρήση κράνους ή καπέλου. Η πιστοποίηση IP55 επιβεβαιώνει ότι τα ακουστικά είναι ανθεκτικά στο νερό σε περιπτώσεις ήπιας βροχόπτωσης, αλλά και στον ιδρώτα.

Τα ακουστικά δεν προσφέρουν απλώς κίνητρο και διασκέδαση, αλλά φέρνουν τους αθλούμενους πιο κοντά. Τα Suunto Sonic διαθέτουν διπλό μικρόφωνο και cVc -noise cancellation για πιο καθαρό ήχο ακόμη και σε συνθήκες αέρα (ως 15χλμ./ώρα) ή αν βρίσκεστε πάνω στο ποδήλατο.

Διαθέτουν 3 ευκολά προσβάσιμα κουμπιά για να ρυθμίζετε τον ήχο, να προχωράτε στο επόμενο τραγούδι και για να απαντάτε/κλείνετε το τηλέφωνο. Τα ακουστικά φτάνουν στο 100% της μπαταρίας τους στα 60 μόλις λεπτά και μπορείτε να ακούτε ως και 10 ώρες τα αγαπημένα σας τραγούδια. Μια φόρτιση των 5 λεπτών, μπορεί να σας δώσει μέχρι και 3 ώρες μπαταρίας, ώστε να μην καθυστερήσετε ούτε λεπτό στην προπόνησή σας. Όπως όλα τα Suunto ρολόγια, τα Suunto Sonic μπορούν να συνδεθούν ευκολά με το Suunto app και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή μέσω Bluetooth.

Suunto Sonic

Βασικά Χαρακτηριστικά των Suunto Sonic:

  • Βάρος: 31 γραμμάρια
  • Υλικό: σιλικόνη και κράμα τιτανίου
  • Τεχνολογία: τεχνολογία αγωγιμότητας οστών
  • Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας: 1 ώρα για 10 ώρες χρήσης – 5 λεπτά για 3 ώρες χρήσης
  • Διπλό μικρόφωνο και cVc noise reduction
  • Πιστοποηση IP55
  • Θερμοκρασία: από -20°C έως 60°C
  • Τι συμπεριλαμβάνει το κουτί: ακουστικά, θήκη, καλώδιο φόρτισης
  • Χρώματα: Μαύρο, Lime

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 149,00 €

Τα νέα Suunto Sonic θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 25 Ιανουαρίου σε επιλεγμένα καταστήματα και online.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Suunto στην Ελλάδα είναι η εταιρία Shop & Trade.

Suunto Sonic

Λίγα Λόγια για τη Suunto: Η εταιρεία Suunto είναι συνώνυμη της περιπέτειας. Η πρωτοπορία στην εξερεύνηση αποτελεί μέρος του DNA μας από το 1936, όταν ο Φινλανδός εφευρέτης Tuomas Vohlonen θέλησε να δημιουργήσει μια πυξίδα με μεγαλύτερη ακρίβεια και ανακάλυψε μία νέα μέθοδο κατασκευής πυξίδων. Σήμερα, η Suunto είναι στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού, τις πυξίδες και τις ψηφιακές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είμαστε περήφανοι που τα προϊόντα Suunto αντέχουν σε κάθε χτύπημα ενώ ταυτόχρονα η αισθητική τους αντανακλά τη σκανδιναβική μας ταυτότητα. Τόσο τα κεντρικά γραφεία όσο και το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκονται ακόμα στη Φινλανδία.

www.suunto.com
Facebook: www.facebook.com/Suunto.Greece
Instagram: http://www.instagram.com/suuntogreece/

Λίγα Λόγια για τη Shop & Trade: H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 250 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 40 επώνυμα σήματα όπως Guess, Trussardi, Versace Jeans, Superdry, Pepe Jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 πελάτες χονδρικής. Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και πλατφόρμες B2C (www.bloobox.gr, www.salomon.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο