Mizuno Wave Rider 27

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Mizuno

Share
Mizuno Wave Rider 27

To Mizuno Wave Rider 27 ανήκει στην κατηγορία CUSHION

Η γνώμη μας:

Η Mizuno έχει βρει εδώ και χρόνια τον τρόπο να μας κάνει… χαρούμενους, τη στιγμή που η σειρά των Rider αποτελεί πραγματικά μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία των running shoes. Το νέο Mizuno Wave Rider 27 είναι ένα παπούτσι που από την πρώτη φορά που θα το φορέσεις σου δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας, άνεσης, αλλά και εμπιστοσύνης ότι θα σε συντροφεύσει με ασφάλεια στις προπονήσεις σου για πολλά χιλιόμετρα.

Ξεκινώντας από την εξωτερική σόλα, η σύνθεση του υλικού Χ-10 εξασφαλίζει από μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, αλλά και την πιο ομαλή και ασφαλή επαφή της φτέρνας με το έδαφος (ιδανικό για heel crushers). Στην ενδιάμεση σόλα η απορρόφηση των κραδασμών, αλλά και η επιστροφή ενέργειας, γίνονται χάρη στον αφρό Mizuno Energy, ο οποίος εκτείνεται σε όλο το μήκος της. Χάρη στον αφρό Energy, το τρέξιμο, γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστο, ακόμα και μετά από αρκετά χιλιόμετρα. Επιπλέον, με την τεχνολογία Wave Plate ενισχύεται η σταθερότητα του παπουτσιού κάνοντας συνολικά το τρέξιμο πιο ομαλό και ξεκούραστο.

Πιο ελαφρύ συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση κατά 5 γραμμάρια, έχει  ανθεκτική επάνω ύφανση και εφαρμόζει άψογα στο πόδι μας. Η νέα δημιουργία της Mizuno  αποτελεί ένα παπούτσι που ταιριάζει στα περισσότερα στιλ δρομέων, ανεξάρτητα από το βάρος, αλλά και σε μια μεγάλη γκάμα προπονήσεων, ίσως πλην των πολύ γρήγορων διαλειμματικών.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς κάθε επιπέδου με ουδέτερο τρέξιμο για τις καθημερινές προπονήσεις τους

Τι άλλαξε:

Αλλαγή υλικών και σχεδίασης στο άνω μέρος που μείωσε το βάρος

Βασικές Τεχνολογίες:

Χ-10,  Mizuno Energy, Wave Plate

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν

Τρέξαμε:

75 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

280 γρ. / 170 €

Εταιρεία:

MZN HELLAS, T. 210 6855220, mzn.gr

Βαθμολογία

Σταθερότητα 93%
Απορρόφηση κραδασμών 93%
Πρόσφυση 93%
Άνεση 92%
Ελαστικότητα 92%
Σχέση τιμής απόδοσης 92%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο