ASICS Gel-Kayano 30

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της ASICS

Share
Asics Gel-Kayano 30

Το ASICS Gel-Kayano 30 ανήκει στην κατηγορία STABILITY

Η γνώμη μας:

Με μία τελείως άλλη προσέγγιση έρχεται η 30η έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της ASICS στην κατηγορία stability, GEL-KAYANO, να αντιμετωπίσει το θέμα της σταθερότητας.

Η χρήση του 4D Guidance system έχει ως στόχο να μειώσει το χρόνο που το πέλμα βρίσκεται σε υπερπρηνισμό, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη προστασία.

Η άλλη τεράστια αλλαγή, που για πολλούς ίσως είναι και σημαντικότερη, είναι η βελτίωση στο πάτημα με τον επανασχεδιασμό της σόλας (που πλέον έχει 4 mm μεγαλύτερο ύψος) και τη χρήση του αφρού FF Blast +ECO σε όλο της το μήκος, αλλά και του νέου PureGEL, στην περιοχή της φτέρνας, που μπορεί να μην είναι ορατό στο μάτι, γίνεται, όμως, άμεσα αντιληπτό σε κάθε μας βήμα. Και επειδή ισχύει πάντα το μία δοκιμή θα σας πείσει., εκτός από μόνο του, το δοκιμάσαμε τρέχοντας με το προηγούμενο μοντέλο, 29, στο ένα πόδι και το νέο, 30, στο άλλο.

Το πάτημα είναι εξίσου σταθερό, αλλά η άνεση στο πάτημα είναι ξεκάθαρα βελτιωμένη. Αυτό που επίσης ξεχωρίσαμε στο νέο GEL-KAYANO 30, είναι η ευκολία στο ρολάρισμα, σημείο που γενικά τα μοντέλα της κατηγορίας χωλαίνουν, αλλά και η μοναδική αίσθηση τόσο στη φτέρνα όσο και μπροστά, γεγονός που έκανε κάθε μας τρέξιμο πιο άνετο και ξεκούραστο.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς με υπερπρηνισμό, είτε είναι ευπαθείς σε τραυματισμούς, είτε έχουν λίγο περισσότερο βάρος και αναζητούν μεγάλη σταθερότητα, αλλά και προστασία από τους κραδασμούς για καθημερινές προπονήσεις, Long Run, αλλά και για τις πιο αργές διαλειμματικές

Τι άλλαξε:

Νέο επάνω μέρος, επανασχεδιασμός τη σόλας και της εξωτερικής σόλας, νέο 4D σύστημα, εσωτερικά τοποθετημένο GEL

Βασικές Τεχνολογίες:

PureGEL, FF Blast +ECO, 4D Guidance system, AHAR+, OrthoLite X-55 sockliner

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, πεζοδρόμιο, ταρτάν, χώμα

Τρέξαμε:

45 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

303 γρ. / 205 €

Εταιρεία:

ASC MAP, Τ. 210 8948340, https://www.facebook.com/ASICS.GR

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 98%
Απορρόφηση κραδασμών: 94%
Πρόσφυση: 94%
Άνεση: 94%
Ελαστικότητα: 95%
Σχέση τιμής απόδοσης: 93%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ON Cloudrunner 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της ON
Hoka Cielo X1
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Hoka
Puma Fast-R 2 Nitro Elite
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο