Polar Pacer GPS Running Watch

Η Polar εστιάζει στην τεχνολογία, εσείς εστιάστε στο τρέξιμο

Share
Polar Pacer

Το Polar Pacer είναι ένα ελαφρύ ρολόι τρεξίματος με ισχυρή τεχνολογία που καταγράφει ολόκληρο το ταξίδι της μέρας σας, για να παρακολουθεί τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Προσφέρει στον σύγχρονο δρομέα όλα τα απαραίτητα, όπως χρόνο, ρυθμό, απόσταση, γύρους, ακριβές GPS και ακριβή παρακολούθηση καρδιακού παλμού, καθώς και τα εξειδικευμένα εργαλεία προπόνησης, ύπνου και αποκατάστασης. Έχει άνετο, ελαφρύ και μίνιμαλ σχέδιο με μαλακό, ανθεκτικό λουράκι σιλικόνης και ζυγίζει μόνο 40 γραμμάρια, καθιστώντας το μετά βίας αισθητό στον καρπό.

Τι νέο υπάρχει στο Polar Pacer;

Το Polar Pacer προσφέρει στον σύγχρονο δρομέα όλα τα απαραίτητα, καθώς και τα εξειδικευμένα εργαλεία προπόνησης που χρειάζεται για να κάνει ένα πράγμα καλύτερα:

Τρέξιμο: Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

• Πιο φωτεινή οθόνη για βελτιωμένη αναγνωσιμότητα. Η ανακλαστική έγχρωμη οθόνη MIP (memory-in-pixel) είναι βελτιστοποιημένη για συνθήκες μεγάλης φωτεινότητας, έτσι ώστε τώρα να βλέπετε καθαρά τα στατιστικά σας χωρίς να σας κουράζει το φως του ήλιου.

• Εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί Gorilla 3.0, πιο λεπτό από ποτέ. Μια γυάλινη οθόνη 1,1 mm τόσο ανθεκτική όσο πριν – αλλά 3 mm πιο κοντά στην επιφάνεια.

Ολοκαίνουργιος επεξεργαστής, 2 φορές πιο γρήγορος και 7 φορές μεγαλύτερη μνήμη RAM σε σύγκριση με τον Polar Vantage M2 για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Νέα σχεδίαση κεραίας προσφέρει ακόμα πιο αξιόπιστες λειτουργίες πλοήγησης GPS και ακολουθεί κάθε βήμα και στροφή που κάνετε. Υποβοηθούμενο-GPS για ταχύτερους χρόνους: υποστήριξη δορυφορικών συστημάτων GPS, GLONASS, Galileo και QZSS για την καλύτερη εμπειρία εντοπισμού θέσης οπουδήποτε στον κόσμο.

Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας – Διάρκεια ζωής μπαταρίας 7 ημέρες
Μέχρι 35 Ώρες προπόνησης σε λειτουργία παρακολούθησης GPS και HR
Μέχρι 100 Ώρες προπόνησης σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Ένα νέο τεστ βάδισης για να απεικονίσει την αερόβια φυσική σας κατάσταση. Αυτό επιτυγχάνεται με την εκτίμηση της VO2max (μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου), του μέγιστου καρδιακού παλμού, των ζωνών καρδιακού ρυθμού, της ταχύτητας και της ισχύος.

Το Polar Pacer είναι ο τέλειος σύντροφος για όσους θέλουν να ξεκινήσουν το τρέξιμο. Διαθέτοντας μινιμαλιστικό και ελαφρύ σχεδιασμό, προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες, καθώς και εργαλεία ύπνου και αποκατάστασης, για να ερωτευτείτε το άθλημα.

Η Polar λανσάρει το Polar Pacer για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τον ρυθμό τους για να συνεχίσουν να τρέχουν. Τo ρολόι παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εστιάσετε στα μακροπρόθεσμα οφέλη και να μην χρειαστεί να σταματήσετε να τρέχετε.

Βασικά χαρακτηριστικά Polar Pacer

Απαραίτητα στοιχεία για το τρέξιμο: Όλα όσα χρειάζονται οι δρομείς από την αρχή μέχρι το τέλος, περιλαμβάνει ρυθμό, χρόνο, γύρους και χρονόμετρο.

• Στόχοι προπόνησης σταδιακά: Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν μια ποικιλία προπονήσεων με βάση τον καρδιακό ρυθμό και τις ζώνες ταχύτητας για καθοδηγούμενες προπονήσεις ή να θέσουν απλούς στόχους όπως «τρέξιμο 30 λεπτών».

Πολλαπλά προφίλ τρεξίματος: Είτε τρέχουν σε όλη την πόλη είτε σε γήπεδο, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για διαφορετικούς τύπους τρεξίματος, όπως τρέξιμο μονοπατιού, στίβου και τρεξίματος σε εσωτερικούς χώρους.

• Δείκτης τρεξίματος: Μετά από κάθε τρέξιμο, οι χρήστες λαμβάνουν μια βαθμολογία με βάση τη σχέση μεταξύ καρδιακού παλμού και ταχύτητας, ώστε να μπορούν να δουν πώς εξελίσσονται οι επιδόσεις τους.

• Λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου: Οι αυτόματες εφαρμογές ύπνου και αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των Nightly Recharge™ και Sleep Plus Stages™, παρακολουθούν την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου και πόσο καλά αναρρώνει το σώμα.

• Στοιχεία ελέγχου μουσικής: Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή μουσικής στο τηλέφωνό τους για να περιηγηθούν στις λίστες αναπαραγωγής και να προσαρμόσουν την ένταση απευθείας στο ρολόι.

• Training Load Pro™ Μην το παρακάνετε. Μάθετε εάν προπονείστε πολύ, πολύ λίγο ή απλά σωστά: βελτιώστε την απόδοσή σας, αποτρέψτε τον τραυματισμό.

• FuelWise™ Δώστε ενέργεια στο τρέξιμό σας. Λάβετε έξυπνες υπενθυμίσεις για υδατάνθρακες και υγρά  για να αναπληρώσετε την ενέργειά σας και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη δύναμή σας σε μεγαλύτερες διαδρομές.

• Polar Running Program Βάλτε ένα στόχο και τρέξτε προς τα εκεί, προσαρμόζοντάς τον όποτε χρειάζεται.

• Πηγές Ενέργειας Κάψτε θερμίδες. Μάθετε ποιες πηγές ενέργειας καταναλώθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Υδατάνθρακες, πρωτεΐνες ή λίπη;

• FitSpark® Βάλτε ποικιλία στη ρουτίνα σας. Πάρτε εύκολες, έτοιμες, καθημερινές προτάσεις προπόνησης που ταιριάζουν στο τρέχον επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

• Polar Precision Prime™ – Παρακολουθήστε κάθε ρυθμό με την παγκοσμίως γνωστή Τεχνολογία παρακολούθησης HR με βάση τον καρπό.

Όλα όσα χρειάζεστε από την αρχή ως το τέλος.

Το Polar Pacer είναι ο τέλειος σύντροφος για εσάς που αγαπάτε το τρέξιμο, παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια απελευθερωμένη, αβίαστη εμπειρία. Μέσα από την καθοδήγηση και την υποστήριξη της άσκησης, βρείτε τον ρυθμό σας, τρέξτε με ασφάλεια και συνέπεια λαμβάνοντας τεκμηριωμένες αποφάσεις τρεξίματος και αποφεύγοντας τυχόν τραυματισμούς.

Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει σε προνομιακή τιμή στο Sciencemarket.gr (αντιπροσωπεία Polar Ελλάδας & Κύπρου).

Η Polar εστιάζει στην τεχνολογία, εσείς εστιάστε στο τρέξιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Asics Gel Nimbus 26
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο