New Balance 1080v12

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance

Share
New Balance 1080v12

To New Balance 1080v12 ανήκει στην κατηγορία: CUSHION

Η γνώμη μας:

Το κορυφαίο μοντέλο της New Balance στην κατηγορία, συ- νεχίζει να εξελίσσεται και να μας προσφέρει μια μοναδική δρομική εμπειρία. Η 12η έκδοση του 1080, έχει αρκετές και ουσιαστικές αλλαγές που δίκαια το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας. Ξεκινάμε από την εξαιρετική εφαρμογή και άνεση στο εσωτερικό, καθώς το νέο καλούπι που έχει χρησιμοποιηθεί, εξασφαλίζει τον ιδανικό χώρο στο πέλμα, με ένα οριακά πιο σφιχτό αγκάλιασμα που δίνει με- γαλύτερη σιγουριά. Το επάνω μέρος έχει επανασχεδιασθεί με σημαντικότερη αλλαγή το κολλάρο του παπουτσιού γύρω από τη φτέρνα, όπου υπάρχει περισσότερο υλικό.

Στο τρέξιμο είναι πιο σταθερό, αφού το αποτύπωμα της εξωτερικής σόλας είναι πιο φαρδύ, ενώ ο διαφορετικής πυκνότητας αφρός Fresh Foam X στα διάφορα σημεία κατά μήκος του παπουτσιού εξασφαλίζει εξαιρετική προστασία και απορρόφηση κραδασμών, αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλή απόκριση. Το 1080 v12 είναι πιο ευλύγιστο, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, ενώ η ελαφρώς μεγαλύτερη καμπυλότητα στο μπροστά μέρος βο- ηθά στο πιο άνετο ρολάρισμα.

Τρέχοντας στην άσφαλτο, αλλά και σε πιο μαλακά εδάφη, τα χιλιόμετρα περνούν ευχάριστα, διατηρώντας τη φρεσκάδα στους μύες και την αίσθηση άνεσης στα πέλματα. Σε πιο γρήγορους ρυθμούς, όχι μόνο ακολουθεί με άνεση, αλλά συμπεριφέρεται άψογα. Τέλος, διαθέτει πολύ καλή πρόσφυση αυξάνοντας την αίσθηση σιγουριάς.

Το προτείνουμε:

Σε όσους έχουν ουδέτερο πάτημα, τρέχουν αρκετά χιλιόμετρα και σε σκληρές επιφάνειες, και αναζητούν ένα αξιόπιστο και ιδιαίτερα προστατευτικό μοντέλο για προπονήσεις  και αγώνες.

Τι άλλαξε:

Νέο επάνω μέρος, νέο τμήμα γύρω από τη φτέρνα, αλλαγή στην εξωτερική και ενδιάμεση σόλα, πιο μαλακό πάτημα, ελα- φρώς μεγαλύτερο βάρος.

Βασικές Τεχνολογίες:

Fresh Foam Χ, Ortholite, Ultra Heel, Hypo Knit

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, χώμα, χόρτο, ταρτάν, ανώμαλο έδαφος

Τρέξαμε:

90 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

292 γρ. / 169,95 €

Εταιρεία:

STARTLINE, T. 210 8160100, newbalance.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του New Balance 1080v12

Σταθερότητα 93%
Απορρόφηση κραδασμών 95%
Πρόσφυση 93%
Άνεση 95%
Ελαστικότητα 93%
Σχέση τιμής απόδοσης 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο