Puma Deviate Nitro Elite

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma

Share
Puma Deviate Nitro Elite

To Puma Deviate Nitro Elite ανήκει στην κατηγορία: RACING

Η γνώμη μας:

Οι σχεδιαστές της Puma έχουν βάλει στόχο να προσφέρουν ένα μοντέλο που θα βελτιώσει τα ατομικά ρεκόρ των δρομέων, και το νέο Deviate Nitro Elite Racer κάνει ακριβώς αυτό. Το πρώτο «σοκ» έρχεται μόλις το πιάσεις στο χέρι σου, όταν και διαπιστώνεις το πόσο ελαφρύ είναι. Η δεύτερη, και πιο σημαντική, ευχάριστη έκπληξη έρχεται στα πρώτα βήματα, όπου ο συνδυασμός του πόσο μαλακό είναι σε κάθε πάτημα, με την επιστροφή ενέργειας που προσφέρει είναι εντυπωσιακός.

Ο νέος αφρός της Puma Nitro Elite είναι όντως απολαυστικός, εκμηδενίζει τη σκληρότητα του εδάφους και έχει εξαιρετική απόκριση σε κάθε βήμα, ωθώντας μας να τρέξουμε πιο γρήγορα. Σε αυτό, βέβαια, συνεισφέρει και το έλασμα από ανθρακονήματα Innoplate, το οποίο λειτουργεί ως μοχλός που μας σπρώχνει μπροστά σε κάθε βήμα. Η Pumagrip στο εξωτερικό μέρος της σόλας, έχει την κατάλληλη σύνθεση έτσι ώστε και ανθεκτική να είναι στις φθορές, αλλά και να έχει εξαιρετική πρόσφυση.

Στο επάνω μέρος έχει χρησιμοποιηθεί ένα μονό διάφανο δικτυωτό ύφασμα, το οποίο έχει ελάχιστο βάρος και προσφέρει την απόλυτη διαπνοή. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική, ενώ η γλώσσα του φέρει προστατευτική ενίσχυση στο σημείο που το πέλμα δέχεται την πίεση από τα κορδόνια, ενώ είναι συνδεδεμένη με το επάνω μέρος και με δύο πλευρικά τμήματα που κρατούν σταθερό το πόδι μας σε κάθε βήμα. Ειδική ενίσχυση συναντάμε και στο κολάρο του στο πίσω μέρος για μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Το προτείνουμε:

Σε δρομείς που κυνηγούν τις επιδόσεις και αναζητούν ένα ελαφρύ και άνετο μοντέλο για τους αγώνες τους, αλλά και τις γρήγορες προπονήσεις τους (διαλειμματικές και tempo).

Τι άλλαξε:

Νέο επάνω μέρος & τμήμα γύρω από τη φτέρνα, αλλαγή στην εξωτερική και ενδιάμεση σόλα, πιο μαλακό πάτημα, χαμηλότερο βάρος.

Βασικές Τεχνολογίες:

Nitro Elite Foam, Innoplate, Pumagrip

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, χώμα, χόρτο, ταρτάν

Τρέξαμε:

110 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

191 γρ. / 199,99 €

Εταιρεία:

SPORTSWIND, T. 211 1088400, puma.sportswind.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του Puma Deviate Nitro Elite

Σταθερότητα 92%
Απορρόφηση κραδασμών 95%
Πρόσφυση 93%
Άνεση 95%
Ελαστικότητα 90%
Σχέση τιμής απόδοσης 94%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο