Mαραθώνιος και καρδιά

Συνάντηση ενημέρωσης και επιμόρφωσης για όλους

Share
φωτό: eurokinissi
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Με κεντρικό σύνθημα «Ελάτε να Λύσουμε τις Απορίες σας», η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Τεκμηρίωσης σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Taekwondo) συνάντηση ενημέρωσης και επιμόρφωσης με κεντρικό θέμα «Μαραθώνιος και Καρδιά».

Εξειδικευμένοι ιατροί στην Αθλητική Καρδιολογία και Καρδιογενετική, καθώς επίσης στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση θα καλύψουν με τις ομιλίες τους ένα ευρύ φάσμα πληροφόρησης σχετικά με τις καρδιολογικές λειτουργίες και προσαρμογές, ιδιαίτερα κατά την άσκηση σε δρόμους μεγάλων αποστάσεων και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Ομιλητές θα είναι ο Χαράλαμπος Βλαχόπουλος – Υπεύθυνος Μονάδας Αθλητικής Καρδιολογίας και Καρδιογενετικής του ΕΚΠΑ, ο Αλέξανδρος Κασιακόγιας – Καρδιολόγος, Εντεταλμένος Διδάσκοντας Μονάδας Αθλητικής Καρδιολογίας και Καρδιογενετικής και η Δήμητρα Εμμανουήλ – Φυσίατρος, Υπεύθυνη Υγειονομικής Κάλυψης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Τη συνάντηση θα συντονίσει η πρόεδρος της  Επιτροπής Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Τεκμηρίωσης του ΣΕΓΑΣ, Ξένια Αργειτάκη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της OPAP Marathon Expo στο χώρο όπου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών για τον 42ο ΑΜΑ.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι δρομείς του Μαραθωνίου, προπονητές εθνικών και σωματείων και οι αθλητές του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 6-7 Δεκεμβρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Ο 24ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» είναι αφιερωμένος στα Άτομα με Αναπηρία
3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο