Κάλεσμα για συγκέντρωση από τους συλλόγους της Κηφισιάς για το Ζηρίνειο

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων της Κηφισιάς

Share

Οι αντιδράσεις για το ξήλωμα του 1ου διαδρόμου στο Ζηρίνειο Στάδιο είναι πολλές από αρκετούς φορείς, σωματεία, αθλητές, γονείς και δρομείς, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΣΛΜΑ-Υ, με τους δύο συλλόγους της Κηφισιάς να προσφεύγουν και στη δικαιοσύνη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Α.Ο. Ολυμπιάδα Κηφισιάς και ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/6/2022 και ώρα 19:00 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο της Κηφισιάς.

Οι σύλλογοι τονίζουν πως δεν πρόκειται για διαμάχη μεταξύ των αθλημάτων, αλλά για διένεξη ανάμεσα στα ερασιτεχνικά σωματεία, που δραστηριοποιούνται στο Ζηρίνειο (Α.Ο. Ολυμπιάδα Κηφισιάς και Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς) και τον Δήμο Κηφισιάς..

Διαβάστε αναλυτικά την κοινή ανακοίνωση:

“Ο στίβος-ερασιτεχνικός αθλητισμός δέχεται για μια ακόμη φορά ένα σοβαρό πλήγμα για χάρη του επαγγελματικού αθλητισμού.

Μέρος του προσφάτως κατασκευασθέντος ταρτάν στο Ζηρίνειο αποφασίστηκε να ξηλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες, αποκλείοντας έτσι αυτομάτως τη διεξαγωγή αγώνων, αλλά καθιστώντας και εξαιρετικά δυσχερή την προπόνηση.

Οι αντιδράσεις των σωματείων, των αθλητών, των γονέων, αλλά και των πολιτών, ήταν άμεσες. Τα δύο σωματεία κλασσικού αθλητισμού της Κηφισιάς έχουν προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν παρατυπίες.

Ωστόσο ο Δήμος Κηφισιάς επιμένει στην απόφασή του, χωρίς να δείχνει διατεθειμένος να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες των δημοτών του.

Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να μετατοπίσει την ουσία του θέματος, προσπαθεί να το θέσει ως «ενδο-αθλητικό εμφύλιο», χρησιμοποιώντας αυτές ακριβώς τις λέξεις.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για διαμάχη μεταξύ των αθλημάτων και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, όσο και αν προσπαθεί η Δημοτική Αρχή να οδηγήσει σωματεία και δημότες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πρόκειται για διένεξη ανάμεσα στα ερασιτεχνικά σωματεία, που δραστηριοποιούνται στο Ζηρίνειο (Α.Ο. Ολυμπιάδα Κηφισιάς και Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς) και τον Δήμο Κηφισιάς.

Η στήριξη της κοινωνίας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/6/2022 και ώρα 19:00 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο της Κηφισιάς, όπου θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποκύψτε στον πειρασμό της σοκολάτας!
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγαπημένο γλύκισμα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο