7ο Τρίαθλο Πάρου & Mini Aquathlon 2016

24-9-2016: Αγώνες τριάθλου στη Νάουσα της Πάρου για ενήλικες, εφήβους και παιδιά.

Share

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στη Νάουσα της Πάρου, και συγκεκριμένα στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, τριαθλητικός αγώνας με την ονομασία «7ο Τρίαθλο Πάρου» και αγώνας διάθλου για παιδιά «Mini Aquathlon».

Tο Τρίαθλο Πάρου απευθύνεται σε αθλητές άνω των 13 ετών και ενήλικες, που θα αγωνιστούν σε 500μ. κολύμβηση στον όρμο του Μοναστηριού, 15χλμ. ποδηλασία δρόμου στην ευρύτερη περιοχή και 1000μ. off-road τρέξιμο στα πανέμορφα μονοπάτια του Πάρκου Πάρου. Η συμμετοχή είναι ατομική ή σε ομάδες. Η εκκίνηση είναι στις 11:30 το πρωί.

Το Mini Park Aquathlon, είναι ένας δίαθλος για μικρούς αθλητές 5-12 ετών, που θα αγωνιστούν στην κολύμβηση και στο εκτός δρόμου τρέξιμο. Οι αγωνιστικές κατηγορίες είναι: Μικτό ατομικό 5-8 ετών (50μ. κολύμβηση, 300μ. τρέξιμο), Μικτό ατομικό & Μικτό ομαδικό 9-12 ετών (200μ. κολύμβηση, 1000μ. τρέξιμο). Ο αγώνας θα διεξαχθεί πριν από το Τρίαθλο, στις 9:30 το πρωί.

Για τους εγγεγραμμένους αθλητές και τους συνοδούς τους που έρχονται εκτός Πάρου, προσφέρεται 50% έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Blue Star Ferries, καθώς και εκπτώσεις σε ξενοδοχεία & εστιατόρια.

Διοργανωτές του 7ου Τριάθλου Πάρου: Πάρκο Πάρου, Ευζωία Wellness Activities, Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου, Όμιλος Θαλάσσιου Σκι Πάρου.
Υποστηρικτές: Δήμος Πάρου, Water Ski Zone, Eλληνική Ομάδα Διάσωση – Παράρτημα Κυκλάδων, Blue Star Ferries.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βουνό του Πηλίου
Στα μονοπάτια του Πηλίου θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν οι συμμετέχοντες του ορεινού αγώνα δρόμου 25 χλμ. “Κένταυρος” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου. Δηλώσεις συμμετοχής έως το όριο των 300 δρομέων ΄μέχρι και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου.
Η Έδεσσα γιορτάζει 100 χρόνια ελευθερίας
Την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου με την ονομασία “3ος Δρόμος του Κερασιού στην Έδεσσα” απόστασης 20 χλμ. όπως και περιπατητικού δρόμου απόστασης 6 χλμ. Ο φετινός αγώνας συμπίπτει με τον εορτασμό 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Έδεσσας, και έχει δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας σε αυτόν.
Sparta City Ultra 2025
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο