Koziakas Mountain Race

15-5-2016: Ένας νέος ορεινός αγώνας στον Ορεινό Όγκο Τρικάλων

Share
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Τρικάλων “Ξένιος Ζευς” προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία
”KOZIAKAS MOUNTAIN RACE”.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/05/2016 και θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές. Τη μικρή διαδρομή μήκους περίπου 8 χλμ και τη μεγάλη μήκους 21 χλμ. Και οι δύο αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Ελάτη Τρικάλων.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ενώ συνεχίζονταιμε ενταντικούς ρυθμούς όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου όλα να λειτουργήσουν άψογα.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα koziakasmountainrace.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στον Όλυμπο
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ σε συνεργασία με το δήμο Δίου – Ολύμπου διοργανώνουν το 2ο αγώνα δρόμου “Δίον”, στη μνήμη του συναθλητή και μέλους του συλλόγου Σωτηρίου Ζγιάλτου, συνολικής απόστασης σε άσφαλτο συνολικής απόστασης 14,3 χλμ.
Γιορτή στην Καλαμάτα
Το Σάββατο 30 Απριλίου έγινε στην Καλαμάτα ο 11ος Γύρος της πόλης. Η διοργάνωση και φέτος ήταν πολύ επιτυχημένη ενώ ο αριθμός των συμμετοχών ήταν σημαντικά αυξημένος επιβεβαιώνοντας την αγάπη των Καλαματιανών για το τρέξιμο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δήμήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο νικητής στους άνδρες μετά από μάχη με το Σάκη Κάλδη και η Μαρία Χαραλαμποπούλου νικήτιρια στις γυναίκες.
11ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο