SNFCC RUN: Τρέχοντας προς το μέλλον

23-6-2015: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο πλαίσιο

Share

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η νύχτα μέρα» διοργανώνει αγώνα δρόμου 6 χλμ. με τον συμβολικό τίτλο «Τρέχοντας προς το Μέλλον».

Οι δρομείς θα λάβουν εκκίνηση στις 20:50 από το Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του «Η νύχτα μέρα» στην ιστοσελίδα www.snfcc.org/countdown

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου διοργανώνονται τον ερχόμενο Μάρτιο στο Ναύπλιο κι έτσι ένας ακόμα μαραθώνιος προστίθεται στο εγχώριο αγωνιστικό καλεντάρι. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Μπλόκο Καλογρέζας
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Αθλητ. & Γυμν. Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας διοργανώνουν την Κυριακή 18 Μαρτίου τους αγώνες με την επωνυμία “Μπλόκο Καλογρέζας 2012”.
Άθλος Τήλεφου - Run with Telephus 2023 - Αναβολή
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο