1st Panorama Run 2015

26-4-2015: Την Κυριακή 26 Απριλίου ο Αθλητικός Σύλλογος Πανοράματος Λέοντες διοργανώνει αγώνες 10, 5 & 2 χλμ.

Share

δδδδδδ

Προκήρυξη:
Δρόμος 10.000 μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 11:00 π.μ
Αφετηρία: Στροφή Πλατανάκια
Τερματισμός: Στάδιο Πανοράματος

Συνοπτικά η διαδρομή έχει ως: Εκκίνηση και μια στροφη στο λοφο Αναπαυσεως από Ακριτιδου.Απο Κομνηνων μία στροφή στο λοφο Αναληψεως και συνεχιζουμε από Ηλια Πηλειδη-Καμπουριδου και κατεβαινουμε από Ποντου στη Γυμνασιου-Ηλ.Μιχαηλιδη-Αβερωφ και τερματιζουμε στο σταδιο Πανοραματος.

Δρόμος 5.500 μ.:
Ώρα Εκκίνησης:11.40
Αφετηρία: Στροφη Πλατανακια
Τερματισμός: Σταδιο Πανοραματος

Συνοπτικά η διαδρομή έχει ως: Την διαδρομη των 10.000 μετρων εκτος τον κυκλο της Αναπαυσεως και τον κυκλο της Καμπουρίδου – Πηλείδη.

Δρόμος 2.000 μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 11:15 π.μ.
Αφετηρία: Στροφη Πλατανακια
Τερματισμός :Σταδιο Πανοραματος

Συνοπτικά η διαδρομή έχει ως : Από Κομνηνών σριβουμε στο φαναρι για Θερμη και περνωντας πρωτα από το παλιο Δημαρχειο και μετα από το καινουργιο τερματιζουμε στο Σταδιο Πανοραματος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.leontesclub.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορικοί δεσμοί
Για δωδέκατη συνεχή χρονιά ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ προσκαλεί όλους τους δρομείς στον αγώνα που διοργανώνει απόστασης 10.000 μ. για αθλητές και 2000 μ. για παιδιά νηπίου-δημοτικών-γυμνασίων και αρχαρίων δρομέων αλλά και πεζοπορίας 10.000 και 2.000 μ. στον εναλλακτικό τόπο άθλησης-περιπάτου και αναψυχής στο Άλσος Δαφνίου την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011.
4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη - Historic Run
14-10-2018: Αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στη Νέα Σμύρνη
7o Psiloritis Race
29-5-2016: Για έβδομη φορά θα διεξαχθεί ο αγώνας με την ονομασία ‘Psiloritis Race’ στην όμορφη Κρήτη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο