Μετάβαση στο περιεχόμενο

3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

29-3-2015: Αγώνας για καλό σκοπό στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου

Share

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα, με τη τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ”, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο , την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:                                                                 

α. Αγώνας 1km  με 2 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση 10.40 πμ             

β. Αγώνας 5km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10.35 πμ             

γ. Αγώνας 13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10.30 πμ      

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μονάδας αυτιστικών ατόμων “Ελπίδα”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22-4-2017: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Κοζάνη
2o Salomon Running Serres & 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών
15-5-2016: Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί το 2o Salomon Running Serres & ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών στις Σέρρες.
Αποτελέσματα αγώνα 1.000 μιλίων του Διεθνούς Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων Αθήνας 2010, Ελληνικό
Αποτελέσματα ανά 12 ώρες του αγώνα 1.000 μιλίων του Athens International Ultramarathon Festival 2010.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE