Και η Λιβαδειά στο τρέξιμο…

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ‘Ομιλος Λιβαδειάς, στα πλαίσια των Τροφώνειων Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λιβαδειάς προκηρύσσουν αγώνα δρόμου, εκτός σταδίου με την επωνυμία “1ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2013”.

Share

1ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2013
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς, στα πλαίσια των Τροφώνειων Εκδηλώσεων,  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λιβαδειάς προκηρύσσουν αγώνα δρόμου , εκτός σταδίου με την επωνυμία  « 1ος  ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2013 »
 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :
 
1.      ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ  29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013
 
2.      ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΛΙΒΑΔΕΙΑ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 
3.      ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 9 : 30 π.μ.
 
4.  ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΚΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ ( ΖΑΠΠΕΙΟ )
 
5.  Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν και αγώνες
     5. 1. Αγώνας 5.000 μ. ανδρών – γυναικών και μαθητών – τριών Λυκείων
     5. 2. Αγώνας 1.000 μ. μαθητών – τριών δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων .
     5. 3. Αγώνας   600 μ. αθλητών- τριών Special Olympic
 
6. Διαδρομές  ( Άσφαλτος )
 
    6. 1. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ( 21.100 μ.) :
       Πάρκο Λάμπρου Κατσώνη – Δημητρίου Παπασπύρου ( Λεωφόρος Αθηνών ) – 1η Έξοδος Περιφερειακής Οδού ΕΟ Θηβών -Λιβαδειάς ( αριστερά προς Δελφούς ) – ΕΟ Λιβαδειάς -Άμφισσας ( κατεύθυνση προς Δελφούς ) – Διασταύρωση Ανάληψης
      ( κλειστή στροφή )  -  ΕΟ Λιβαδειάς- Άμφισσας ( κατεύθυνση προς Λιβαδειά ) – 3η Έξοδος Περιφερειακής Οδού  – Δελφών – Στρατηγού Ιωάννου – Πλατεία Μητροπόλεως – Ελευθερίου Βενιζέλου – Κεντρική Πλατεία – Μπουφίδου (πεζόδρομος) – Πάρκο Λάμπρου Κατσώνη .
    6. 2.    5.000 μ.
       Πάρκο Λάμπρου Κατσώνη – Δημητρίου Παπασπύρου ( Λεωφόρος Αθηνών ) – Πλατεία Συνοικισμού – Καραγιαννοπούλου – Ελευθερίου Βενιζέλου – Πλατεία Μητροπόλεως – Στρατηγού Ιωάννου – Πεσόντων Μαχητών – Καλλιαγκάκη – Κεντρική Πλατεία – Μπουφίδου ( πεζόδρομος ) – Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη .
     6. 3.   1.000 μ.
        Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – Μπουφίδου (πεζόδρομος)– Ανδρεαδάκη
     ( Γυμναστηρίου ) – Καραγιαννοπούλου – Κεντρική Πλατεία – Μπουφίδου (πεζόδρομος) – Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη .
     6. 4.   600 μ Special Olympics
       Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – Γεωργαντά – Σπυρίδωνος – Πεσόντων Μαχητών – Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη .
 
 7. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
      7.1  Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοικτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλους όσους είναι 20 ετών και μεγαλύτεροι ( δηλαδή γεννηθέντες το 1993 και πριν του 1993 ) εγγεγραμμένοι σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ ή ανεξάρτητοι.
     7. 2.   Στο λαϊκό δρόμο των 5.000 μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας , καθώς και μαθητές – μαθήτριες λυκείων ( με προσκόμιση κατά την εγγραφή τους υπεύθυνης δήλωσης  γονέα ή κηδεμόνα. )
      7. 3.   Στο αγώνα δρόμο των 1.000 μ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές – μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων  με προσκόμιση κατά την εγγραφή τους υπεύθυνης δήλωσης γονέα ή κηδεμόνα.
      7. 4.   Στο δρόμο των 600 μ Special Olympics δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές των Special Olympics  με υπεύθυνη δήλωση γονέα ,  κηδεμόνα ή συλλόγου όπου ανήκουν.
 
  8 . ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
       Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις ( 3 ) πρώτοι αθλητές  (ξεχωριστά  Άνδρες –Γυναίκες )  και οι τρεις ( 3 ) πρώτοι μαθητές – μαθήτριες όλων των κατηγοριών
-       Στους πρώτους νικητές – τριες όλων των κατηγοριών και όλων των αποστάσεων  θα απονεμηθούν κύπελλα .
-       Στους πρώτους , δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες όλων των αποστάσεων θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
-       Σε όλους τους αθλητές του Ημιμαραθωνίου που θα τερματίσουν  θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο
-       Σε όλους τους αθλητές όλων των αποστάσεων και όλων των κατηγοριών που θα τερματίσουν , θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
-       Στο σχολείο Πρωτ/θμιας & Δευτ/θμιας εκπαίδευσης με την μεγαλύτερη συμμετοχή θα δοθεί αναμνηστικό κύπελλο του αγώνα.
 
9      . ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές γίνονται είτε ηλεκτρονικά στο site του συλλόγου www.akol.gr    είτε  με την αποστολή της σχετικής φόρμας εγγραφής στο  fax 22610 21100 μέχρι και την Πέμπτη  26 Σεπτεμβρίου 2013 .
Οι σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα . Οι αθλητές που θα εγγραφούν με τους παραπάνω τρόπους , θα μπορούν να επιβεβαιώνουν και την εγγραφή τους στο site του συλλόγου www.akol.gr στη λίστα συμμετεχόντων.
Οι αθλητές και αθλήτριες των δρόμων 5.000 μ και 1.000 μ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2013 στο γραφείο του ΑΚΟΛ ( Αρκαδίου1 & Έρκυνας ) αφού παραδώσουν υπεύθυνη δήλωση τόσο οι άνδρες – γυναίκες του δρόμου των 5.000 μ καθώς και ο γονέας ή κηδεμόνας των μαθητών – τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο των 1.000 μ. περί της υγείας τους .
Δυνατότητα εγγραφής για τους αγώνες των 5.000 μ και 1.000 μ μπορεί να γίνει και την ημέρα των αγώνων δύο ( 2 ) ώρες πριν την εκκίνηση στην γραμματεία του αγώνα , αφού πρώτα υπογράψουν και παραδώσουν την υπεύθυνη δήλωση που αφορά την υγεία τους .
Η υπεύθυνη δήλωση των ανηλίκων που θα μετάσχουν στους αγώνες θα γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  &  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον γονέα ή  τον κηδεμόνα τους .
 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22610 21100 καθημερινά , από τις 5,00 μ.μ. μέχρι 9,00 μ.μ.  εκτός Σαββάτου & Κυριακής .
 
10.  ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
      Το κόστος για τη συμμετοχή στον ημιμαραθώνιο ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ κατά άτομο.
      Για τους υπόλοιπους δρόμους  η συμμετοχή είναι δωρεάν.
 
       Τράπεζα : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
       Αρ. Λογαριασμού : 398/480212-81
       IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281
      Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς
 
     Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μετά την  καταβολή του ποσού στον λογαριασμό του Συλλόγου και την αποστολή του σχετικού παραστατικού με fax : 22610 21100 ή με
     e-mail (  [email protected] ).
     Απαραίτητα θα αναγράφεται στο σχετικό παραστατικό ( καταθετήριο ) το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ή των συμμετεχόντων.
 
 
11.  ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ .
      Όλοι οι αγώνες καλύπτονται με πλήρη ιατρική κάλυψη , ασθενοφόρα , ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .
      Σε κάθε περίπτωση οι αγωνιζόμενοι , συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη .
      Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ προληπτικού ιατρικού ελέγχου .
 
 12. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
      Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθεί στους μετέχοντες στον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ εμφιαλωμένο νερό  σε 4 σταθμούς : στο 5ο , 10ο , 15ο , 18ο χιλιόμετρο και ισοτονικά ποτά στο 15ο χιλιόμετρο.
      Στον τερματισμό θα παρέχεται  πρόχειρο φαγητό και εμφιαλωμένο νερό για όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες .
 
 
13.  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
      Η παραλαβή των αριθμών και των τσιπς ηλεκτρονικής χρονομέτρησης θα γίνεται το αργότερο  μέχρι  και μία ( 1 ) ώρα πριν την έναρξη των αγώνων .
      Υπεύθυνοι για τη συλλογή των δηλώσεων για την καλή υγεία  των συμμετεχόντων είναι η γραμματεία και οι Κριτές των Αγώνων που θα βρίσκονται στην αφετηρία.
     Η αποστολή της υπογεγραμμένης φόρμας συμμετοχής ( είτε στο site είτε στο fax του συλλόγου ) θεωρείται  και ως υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και ως εκ τούτου δεν θα απαιτείται νέα υπεύθυνη δήλωση πριν την έναρξη των αγώνων.
 
      Οι τρεις πρώτοι όλων των κατηγοριών μετά τον τερματισμό τους να παραμείνουν κοντά στη γραμματεία για την πραγματοποίηση των απονομών .
 
14. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
      Ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη θα ρυθμίζεται από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιφερειακός Αγώνας Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου
28-1-2018: Αγώνες 1-8 χλμ. στον Δήμο Παύλου Μελά
Φθινοπωρινή απόδραση στην Πάρνηθα
Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής (Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής, διοργανώνουν τον 4ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011, ώρα 09:30 στη Δ. Πάρνηθα.
31ος Δρόμος Θυσίας
31-5-2015: Αγώνες με μήνυμα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο