Ο Γύρος της πόλης

Την Κυριακή 14 Απριλίου γίνεται στη Σπάρτη ο Γύρος της πόλης. Ο αγώνας έχει κεντρικό θέμα το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Share

Γύρος της Σπάρτης 2013
Μια πραγματική γιορτή μαζικού αθλητισμού που κατεβάζει, κάθε Απρίλιο, στους δρόμους τους Σπαρτιάτες, με τα παιδιά να αποδεικνύονται οι πιο ενθουσιώδεις δρομείς. Ο διοργανωτής φορέας, Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών, βλέπει στο «Γύρο» μια ευκαιρία για τους Σπαρτιάτες να δεθούν πιο πολύ με την πόλη τους, να ενωθούν μέσα από μια κοινή δραστηριότητα αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να αντιληφθούν πως «η αθλητική δραστηριότητα, ενταγμένη στην καθημερινότητα, συμβάλλει καταλυτικά και πολλαπλά στην ποιότητα της ζωής μας».

Κεντρικό θέμα του “Γύρου της Σπάρτης 2013″ είναι το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του μεγάλου, ιστορικού, μαραθωνοδρόμου Στυλιανού Κυριακίδη.
 

H εκκίνηση του αγώνα είναι στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο: 2731029082 (Γραφεία Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Run Together 2016
10-4-2016: H Intersport και η Saucony διοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου τον αγώνα 3ο Run Together 2016 στο ΟΑΚΑ.
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Λ έως και N
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Epidavros Action Swim And Run 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο