Άρωμα γυναίκας…

Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες WOMEN RUN με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Share

Women Run
Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ.μόνο για γυναίκες WOMEN RUN με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Η προσφορά της δωρεάς για τις συμμετέχουσες είναι 5 ευρώ και θα καταβάλλεται την ημέρα του αγώνα μέχρι 10.15 π.μ.στα μέλη του πιο πάνω Συλλόγου που θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θα εκδίσεται σχετική απόδειξη είσπραξης.
Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε ηλεκτρονική μορφή στο www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει την 21 Φεβρουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται στο www.glyfada.gr από 21/2/2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
38ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης - Ψυχικού
6-12-2015: Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά.
Παγκρήτιοι αναπτυξιακοί αγώνες δρόμου
20-1-2019: Αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Κρητικού στίβου στον Αγ. Νικόλαο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο