Ματαίωση αγώνα “Τύμβια 2011”

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

Share

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ενημερώνει ότι με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές και σε αυτά που κατ’ ελάχιστο πρέπει να τους παρέχει και λόγω ελλείψεως ικανών οικονομικών πόρων είναι στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει για φέτος την διεξαγωγή του αγώνα «ΤΥΜΒΕΙΑ 2011». Επίσης θα ήθελαν να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές που είχαν βάλει τον αγώνα στον προγραμματισμό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
8o MaskaRun Ορχομενού
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Το ιστορικό Σπάρταθλο!
Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του κόσμου με παγκόσμια απήχηση, το Σπάρταθλον, πραγματοποιείται και φέτος για 31η χρονιά. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7 το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στην Ακρόπολη μπροστά από το Ηρώδειο με περισσότερους από 350 δρομείς να ξεκινούν ένα ταξίδι 246 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο