2ο Ymittos Ultra Trail

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share

Το Σάββατο 5 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας 2ο Ymittos Ultra Trail που διοργανώνουν η εταιρία αθλητικών ενδυμάτων Acerbis με τη βοήθεια του Tihiorace. Εκκίνηση και τερματισμός από την Αργυρούπολη (Σιντριβάνι στο Πατητήρι/Πυροφυλάκιο).

Αναλυτικά θα διεξαχθούν οι αγώνες:

Ymittos Ultra 100Km
Ymittos Trail 20Km
Ymittos Trail 10Km

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 5 Απριλίου 2025, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Ymittos Ultra Trail 2025, προσφέροντας διαδρομές 100 χιλιομέτρων, 20 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων, στην καρδιά της Αθήνας, στον όμορφο βουνό του Υμηττού. Οι συμμετέχοντες θα αντιμετωπίσουν μια μοναδική πρόκληση, καθώς το απαιτητικό και αγριεμένο έδαφος του Υμηττού θα δοκιμάσει την αντοχή και την αποφασιστικότητά τους.

Η διαδρομή του Ymittos Ultra Trail ξεκινά από τη βάση του βουνού, όπου οι αθλητές ετοιμάζονται για το τελικό ταξίδι. Καθώς ξεκινούν την ανάβαση, συναντούν μια ποικιλία τοπίων και εδαφών. Περίπου το 60% της διαδρομής θα διασχίζεται μέσω μονοπατιών, προσφέροντας στους αθλητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη φύση και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ανισόπεδου εδάφους. Μέσα σε αυτό το ποσοστό, υπάρχει μια ποικιλία εδαφών, όπως χωμάτινα μονοπάτια, ελαφρώς λασπωμένες περιοχές, ή ακόμα και βραχώδεις τμήματα.

Το υπόλοιπο 40% περίπου της διαδρομής θα διασχίζεται μέσω δασικών περιοχών, προσφέροντας στους δρομείς την ευκαιρία να εισχωρήσουν στη γαλήνη του δάσους και να απολαύσουν τη φυσική του ομορφιά. Μέσα σε αυτό το ποσοστό, υπάρχουν περιοχές με πεύκα, πυκνά δάση ή ακόμα και τμήματα με κατηφόρες και διαφορετικά επίπεδα υγρασίας.

Με ένα υψομετρικό προφίλ 6200 μέτρων, το Ymittos Ultra Trail προσφέρει μια πραγματική πρόκληση για τους αθλητές, με ανηφορικά και κατηφορικά τμήματα να δοκιμάζουν την αντοχή και την αποφασιστικότητά τους. Εκτός από την εντυπωσιακή θέα προς την Αθήνα και τον Παρθενώνα, καθώς και το λιμάνι του Πειραιά, υπάρχουν και άλλα σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί κανείς να δει από το βουνό Υμηττό, όπως η θέα προς το νότιο τμήμα της Αττικής και τον Σαρωνικό Κόλπο. Ειδικά σε μια ηλιόλουστη μέρα ή ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, αυτή η θέα μπορεί να είναι μαγευτική.

Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους λάτρεις της τρέξιμο και της περιπέτειας να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν μέρος αυτής της αξέχαστης περιπέτειας. Είτε είστε έμπειροι αθλητές που αναζητούν μια νέα πρόκληση είτε αρχάριοι που ονειρεύονται να κατακτήσουν τα βουνά, το Ymittos Ultra Trail σας προσκαλεί να ζήσετε το μοναδικό συναίσθημα της νίκης και της αυτο-ανακάλυψης κάθε φορά που τολμάτε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα.

Ας δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις μαζί και ας αφήσουμε το σημάδι μας στις κορυφές αυτού του εκπληκτικού βουνού. Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Ymittos Ultra Trail 2025!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα https://ymittosultratrail100km.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ellanios Dias Trail Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4th Health Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ειδικές early bird εγγραφές
10ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο