Στις 18-20 Οκτωβρίου το 12ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης

Από την Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης

Share

Το 12ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και από απλούς ασκούμενους και αθλητές καθώς και τους φίλους του αθλητισμού.

Όπως σε κάθε συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ), έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν τρία (3) ενδιαφέροντα εφαρμοσμένα σεμινάρια, στόχος των οποίων είναι οι συμμετέχοντες/-ουσες να αποκτήσουν τόσο τις θεωρητικές γνώσεις όσο και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται για την εφαρμογή αυτών των γνώσεων στην καθημερινή πρακτική της αθλητικής επιστήμης.

Οι υπεύθυνοι και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων, έχουν πολυετή και πλούσια ακαδημαϊκή και ερευνητική εμπειρία, αλλά και επαγγελματική και πρακτική πορεία πάνω στα αντικείμενα τους, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες/-ουσες να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες.

Αναλυτικές πληροφορίες

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίων

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις Εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ., Νικολάου Γερμανού 1, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., στην Θεσσαλονίκη.

Σημαντικές Επισημάνσεις για τις Εγγραφές στα Σεμινάρια

  • Όλα τα σεμινάρια θα γίνουν στον χώρο της Χ.Α.Ν.Θ. (Νικολάου Γερμανού 1, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη), το πρωϊνό της Παρασκευής 18/10/2024
  • Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 2 σεμινάρια.
  • Λόγω περιορισμού στις θέσεις των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο (40 θέσεις κατά το μέγιστο/σεμινάριο), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την γρήγορη και έγκαιρη εγγραφή τους στο/α σεμινάριο/α που τους ενδιαφέρει.

Σεμινάρια – Workshops

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν δύο πολύ χρήσιμα Σεμινάρια – Workshops:

Σεμινάριο 1: Αξιολόγηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου και καθορισμός προπονητικών ζωνών έντασης

Σεμινάριο 2: Πλεονεκτήματα και αποτελεσματικότητα της Προπόνησης με Βάση την Ταχύτητα μετακίνησης των φορτίων (Velocity-Based Training) σε σύγκριση με την Παραδοσιακή Προπόνηση Δύναμης: ένα βιωματικό σεμινάριο

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5o Kallithea Half Marathon 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
11ο Corfu Old Town Trail: Όλα όσα έγιναν
Οι νικητές, τα αποτελέσματα και φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο