3ο ELLE RUN 2024 #savetheplanet – Άνοιγμα εγγραφών

Τρέξε για την προστασία των ελληνικών θαλασσών!

Share

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 3ο ELLE RUN 2024. Οι δρομείς θα λάβουν εκκίνηση στις 9:30 από το κεντρικό στάδιο ΟΑΚΑ και θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν για την προστασία των ελληνικών θαλασσών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

3ο ELLE RUN 2024 #savetheplanet – Άνοιγμα εγγραφών

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ELLE.GR

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για 3η χρονιά στον αγώνα δρόμου ELLE RUN 2024 #savetheplanet, που φέτος είναι αφιερωμένος στην προστασία των ελληνικών θαλασσών και του υποθαλάσσιου κόσμου!  

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 9.30 το πρωί, φοράμε τα sneakers μας και τρέχουμε όλοι μαζί 5k στο ΟΑΚΑ με σύνθημα “save the planet”. Ο πλανήτης είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και μόνο μέσα από κοινές δράσεις και ενέργειες θα μπορέσουμε να βάλουμε φρένο στην κλιματική αλλαγή που πλέον είναι πιο εμφανής από ποτέ. 

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές στο ELLE RUN 2024 #savetheplanet θα διατεθεί στον ελληνικό περιβαλλοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ALL FOR BLUE, του οποίου το έργο είναι αφιερωμένο στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος, καθώς και στην ενημέρωση για τα πλαστικά μιας χρήσης και τους τρόπους αποφυγής τους.  Με κάθε εγγραφή στο ELLE RUN 2024 #savetheplanet, δώρο τεχνικό μπλουζάκι ASICS.

Η έναρξη και ο τερματισμός του Elle Run 2024 #savetheplanet θα πραγματοποιηθούν μέσα στο κεντρικό στάδιο ΟΑΚΑ. Μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που πρέπει να ζήσουμε όλοι. Τον ρυθμό στον αγώνα θα δώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός Αthens Radio DJ 95.2, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες.

ELLE RUN 2024 #savetheplanet – Ένας αγώνας δρόμου που θα κάνει τη διαφορά!

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ELLE.GR μέχρι τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Μιτσικέλι

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ

epapoutsia.gr, AO Κάλλιστος

#ELLE #ELLERUN  #ELLERUN2024 #SAVETHEPLANET

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Greece Race for the Cure 2024: Race Village
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου / Ημέρα Προαγωγής Υγείας
Ο τελικός των Diamond League στις Βρυξέλλες
Δύο ημέρες γεμάτες δράση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο