SALOMON Road Running Team: Γνώρισε την SALOMON… αλλιώς!

Μία νέα περιπέτεια με τη δρομική ομάδα της Salomon

Share

Οι προπονήσεις ξεκινούν!

Η SALOMON φτιάχνει τη δική της δρομική ομάδα και σε περιμένει για μοναδικές δρομικές προπονήσεις παρέα με το RUNNER Magazine, αλλά και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο!

Η SALOMON Road Running Team ξεκινά με 4 προπονήσεις που θα έχουν ως βάση το κατάστημα της SALOMON στο The Mall Athens και το προπονητήριο των Polias Runners στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Μέσα από τις προπονήσεις αυτές οι δρομείς-μέλη της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την αντοχή, τη δύναμη και την ταχύτητά τους εν όψει του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγωνισμάτων.

Ταυτόχρονα, όμως, θα λάβουν πολύτιμες συμβουλές και tips από τον ambassador της SALOMON και πρωταθλητή του Μαραθώνιου και του trail running, Δημήτρη Θεοδωρακάκο στη δεύτερη προπόνηση της ομάδας!

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση της έμπειρης προπονητικής ομάδας του RUNNER Magazine!

Kάθε μέλος της ομάδας θα πάρει το συλλεκτικό T-shirt της SALOMON Road Running Team, ενώ θα έχει έκπτωση για αγορές στο SALOMON Store στο The Mall Athens (εφόσον δώσει το παρών σε όλες τις προπονήσεις), καθώς και τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέα δρομικά μοντέλα της εταιρείας.

Δηλώστε συμμετοχή στην SALOMON Road Running Team

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά 4 προπονήσεις με σημείο συνάντησης το SALOMON Store The Mall Athens (επίπεδο 1 στο Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 151 22) με την προοπτική οι προπονήσεις της SALOMON Road Running Team να συνεχιστούν και μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Σε κάθε προπόνηση οι δρομείς θα συναντιούνται στο SALOMON Store στο The Mall Athens και στη συνέχεια με την καθοδήγηση των προπονητών θα κινούνται προς τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και στο προπονητήριο των Polias Runners όπου και θα πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους σε μετρημένες και ελεγχόμενες διαδρομές.

Το περιεχόμενο των προπονήσεων περιλαμβάνει, κυρίως, διαλειμματικές προπονήσεις και προπονήσεις τύπου Tempo Run, ενώ θα έχουν μέγιστη διάρκεια τα 90 λεπτά.

Oι πρώτες 4 προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν με συχνότητα 15 ημερών τις ακόλουθες ημέρες με ώρα εκκίνησης στις 19:00:

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Οι επόμενες προπονήσεις θα ανακοινωθούν μετά το πέρας του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Σημείο συνάντησης: SALOMON Store The Mall Athens (επίπεδο 1 στο Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 151 22).

Δηλώστε συμμετοχή στην SALOMON Road Running Team

Μάθετε τα νέα της Salomon ακολουθώντας τη Salomon Hellas στο FacebookInstagram και κάνοντας subscribe στο www.salomon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο ELLE RUN 2024 #savetheplanet - Άνοιγμα εγγραφών
Τρέξε για την προστασία των ελληνικών θαλασσών!
AMA 2024: Έναρξη εγγραφών παιδικού αγώνα
Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή σας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο