Η Salomon Μεγάλος Χορηγός του Taygetos Challenge 2019

Και φέτος η Salomon στηρίζει τον επετειακό αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Ταΰγετο

Share

H Salomon, ένα brand άρρηκτα συνδεδεμένο με το ορεινό τρέξιμο, στηρίζει για άλλη μια φορά ως Μεγάλος Χορηγός, τον επετειακό αγώνα βουνού Taygetos Challenge 2019.
Για 10 συναπτά έτη η Salomon είναι ο Μεγάλος Χορηγός της επιτυχημένης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Μαρτίου στην Καρδαμύλη.
Ο αγώνας αυτός παραδοσιακά ανοίγει  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sky running, αφού είναι ο πρώτος της σειράς των  αγώνων του Πρωταθλήματος.

Οι  συμμετέχοντες θα έχουν και πάλι τις εξής επιλογές διαδρομών: τη Marathon με μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μ. και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μ. H αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο το μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μ. και Υ+ 150 μ.), στο οποίο κάθε χρόνο δίνουν το παρών και αρκετοί μικροί μας φίλοι.Η περιοχή καθώς και η διοργάνωση προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, αφού οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους μπορούν να απολαύσουν το βουνό αλλά και τη θάλασσα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις πλέον κατάλληλες  συνθήκες για ένα αξέχαστο τριήμερο.

Επίσημος διανομέας της Salomon για Ελλάδα και Κύπρο είναι η Shop & Trade. Η Salomon διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα ορεινά σπορ (hiking, ορειβασία, πεζοπορία, trail running, ορεινό σκι, snowboarding κ.ά.). Η κληρονομιά, η κουλτούρα και η δέσμευση της Salomon καθοδηγούνται από μια απλή ιδέα: κορυφαία προϊόντα για ορεινά αθλήματα δημιουργούνται από κορυφαίους ανθρώπους που ασχολούνται με τα ορεινά αθλήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο