Σοκ: Πέθανε η Tori Bowie!

Η κορυφαία Αμερικανίδα σπρίντερ έφυγε από τη ζωή στα 32 της

Share

Έφυγε από τη ζωή η Αμερικανίδα σπρίντερ, Tori Bowie

Σοκ στον Παγκόσμιο στίβο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της κορυφαίας Αμερικανίδας σπρίντερ, Tori Bowie, πριν καν κλείσει τα 33 της χρόνια!

Όπως έγινε γνωστό αρχικά από τη σελίδα της εταιρείας των μάνατζερ που συνεργαζόταν, η σπρίντερ έφυγε από τη ζωή, από άγνωστο έως τώρα λόγο, αφού βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Φλόριντα.

Η Frentorish Βowie ήταν μόλις 32 ετών (γεννημένη τον Αύγουστο του 1990) και είχε προλάβει να κατακτήσει τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι άλλα τρία σε Παγκόσμια πρωταθλήματα στα 100μ., στα 200μ. και με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. των ΗΠΑ.

Μάλιστα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 στο Λονδίνο είχε αναδειχθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ. και είχε κατακτήσει την πρώτη θέση με τη χώρα της στην σκυταλοδρομία 4×100μ. Τα ρεκόρ της ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά με 10.78 στα 100μ. και 21.77 στα 200μ.

Ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι από το Μισισσίπι των ΗΠΑ που κρατούσε χαμηλό προφίλ παρά τις υψηλές επιδόσεις της, ενώ ξεχώριζε για τις κορδέλες που συνήθιζε να φορά στα μαλλιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Την Κυριακή ο Haspa Marathon Hamburg!
Κορυφαίες συμμετοχές και Έλληνες στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο