Το Πυροσβεστικό Σώμα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δείτε περισσότερα

Share

Πολυποίκιλη, ουσιαστική και καθοριστική θα είναι για μια ακόμα χρονιά η συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος στην άψογη διεξαγωγή του 39ου Μαραθώνιου της Αθήνας του Αυθεντικού (ΑΜΑ)- 2022, που θα διεξαχθεί 12-13 Νοεμβρίου 2022.

Στελέχη της Π.Σ. έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα τρέξουν είτε μεμονωμένα και συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου (όπως η Ντενίζ Δημάκη), είτε σε ομαδική συμμετοχή (με την ομάδα του ΑΣΑΕΔ).

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, το Π.Σ. βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Έτσι λοιπόν, κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής  θα βρίσκονται σε επιφυλακή οι Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής στην Νέα Μάκρη, Παλλήνη, Αμπελόκηπους και Σύνταγμα.

Παράλληλα, κατά μήκος της διαδρομής θα είναι έτοιμα να επέμβουν όποτε και όπου χρειαστούν οχήματα  του Π.Σ.

Επίσης, αξιωματικοί του Π.Σ. θα βρίσκονται το διήμερο των αγώνων στη ΓΑΔΑ αλλά και στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tyros Triathlon 2026
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Oι Έλληνες/ίδες στον DNB Oslo Marathon
Οι επιδόσεις τους σε όλες τις αποστάσεις
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο