1st Chios Hardstone Trail 2020 – Αναβολή

Αγώνας trail στη Χίο

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί. Αναμένεται νέα ημερομηνία.

Για να διαβάσετε την ανακοίνωση της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χίου, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Χίου  προκηρύσσει αγώνα ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, με την επονομασία «ChiosHardstoneTrail» για την διαδρομή των 20km και «ChiosFunTrail» για την διαδρομή των 5km οι οποίοι θα λάβουν χώρα την Κυριακή 26/04/2020, στον ορεινό Χωριό Καρυών Χίου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας.

Την Chios Hardstone Trail 20Km, η οποία είναι η  διαδρομή του αγώνα μήκους 20χλμ και 1056μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής), απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Την  Chios Fun Trail 5Km, η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 5χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 227μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν. Επίσης  είναι μια εύκολη διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού Καρυών Χίου.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση, φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Έπαθλα θα δοθούν στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Hardstone Trail 20Km καθώς και στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Fun Trail 5Km.

Πριν την εγγραφή σας διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στην διοργάνωση:

Κανόνες Συμμετοχής στο Chios HardStone Trail & Chios Fun Trail

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως εξής:

Chios Fun Trail: 10€

Chios HardStone Trail 20Km: 20€

Για να επικυρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στην Τράπεζα:

ALPHA ΒΑΝΚ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 600002002018370

IBAN: GR7801406000600002002018370

Δικαιούχος λογαριασμού: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ «CHIOSRUNNING»

Σύντομα θα σας δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής ή με κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας. http://www.chiosrunning.gr/?si=1&pid=43&la=1&version=c8c0e62158ed4cc19e5ba0fedc6064e8

Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ στο καταθετήριο καθώς επίσης και η ένδειξη Chios HardStone Trail για τον αγώνα των 20Km ή Chios Fun Trail για τον αγώνα των 5Km.

Η κατάθεση, για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή, πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020.

Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Μπορείτε να κατεβάσετε την περιγραφή της διαδρομή, το προφίλ, video της διαδρομής και gpx αρχείο του αγώνα CHIOS FUN TRAIL κάνοντας κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ CHIOS FUN TRAIL

CHIOS FUN TRAIL PROFILE

CHIOS FUN TRAIL ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΣΤΕΚ

1st Chios Fun Trail  Video Race

Chios Fun Trail 5Km.gpx

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ CHIOS FUN TRAIL

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΩΝΑ