Δόλιχος Δελφοί Ολυμπία

19/20/21-4-2019: Αγώνας υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία

Share

Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδα σας προσκαλεί στην 8η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 19, 20, 21 Απριλίου 2019.

Ο αγώνας έχει μήκος 255 χιλ και διάρκεια 48 ώρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους – χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου. Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1.100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 5.420 μέτρα και αρνητική 5.930 μέτρα.

Για αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην απίστευτη αυτή δοκιμασία ψυχικής και σωματικής αντοχής, να δηλώσουν συμμετοχή για να νοιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει αυτή η εμπειρία.
Συναισθήματα που μόνο λίγοι μπορούν να τα νιώσουν.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 15 Οκτωβρίου 2018 και θα λήξουν στις 1 Απριλίου 2019.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr, η αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Attika RUN & FUN Grand Prix - Γλυφάδα
15-3-2015: H FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και της ΕΥΔΑΠ ανακοινώνουν το “2ο Attika RUN & FUN Grand Prix”.
Δυναμική είσοδος στη νέα δεκαετία!
Η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του 29ου Αγώνα Δρόμου Yγείας Αθήνας 10 χλμ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Περισσότεροι από 1.500 δρομείς κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών σε μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο. Ο καιρός ήταν ιδανικός για αγώνα και έτσι οι επιδόσεις κινήθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Δρόσος με 32:03 και η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα με 41:20. Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο