Taygetos Challenge 2019

23/24-3-2019: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στον Ταΰγετο

Share

Το διήμερο 23-24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στον Ταΰγετο ο «Taygetos Challenge 2019». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Taygetos Challenge, ο 1ος αγώνας που ανοίγει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning, θα είναι γι αυτή τη χρονιά επετειακός, καθώς γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης. Ελάτε στην Καρδαμύλη για ένα αθλητικό 2ήμερο, ή και 3ήμερο για όσους θέλουν, γεμάτο δράσεις τόσο στο βουνό, με τις διαδρομές που οι περισσότεροι πλέον γνωρίζετε, όσο και στην Καρδαμύλη, με διάφορα εξωαγωνιστικά δρώμενα, όχι μόνο τους για αθλητές αλλά και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 23-24 Μαρτίου με σημείο εκκίνησης την Καρδαμύλη.

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Οι  συμμετέχοντες θα έχουν τις εξής επιλογές διαδρομής:

  • Τη Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ. και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς
  • Την Experience με 20 χλμ. μήκος και Υ+ 1120 μέτρα
  • Τη Fun με 5 χλμ. μήκος και Υ+ 200 μέτρα.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο το μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα), στο οποίο κάθε χρόνο δίνουν το παρόν και αρκετοί μικροί μας φίλοι.

Η περιοχή καθώς και η διοργάνωση σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, ώστε να απολαύσετε και το βουνό και τη θάλασσα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες για ένα ξεχωριστό τριήμερο, σε έναν τόπο που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!

Οι εγγραφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:
https://www.taygetoschallenge.com/

Παρακολουθήστε ενημερώσεις για τον αγώνα στη σελίδα στο facebook:
www.facebook.com/2407mKardamiliMountainActivities

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η Salomon Hellas
Μεγάλος υποστηρικτής τα X-Treme Store

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώτος αγώνας του συλλόγου "Ζευς"
Ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου διοργανώνει και προκηρύσσει τον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου «ΔΙΟΝ» συνολικής απόστασης 14300μ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η 16η Μαΐου 2010, ημέρα Κυριακή.
Έφτασαν τις 900 οι συμμετοχές στα Τρίκαλα!
Ολοκληρώθηκε η περίοδος εγγραφών για τον 5ο ημιμαραθώνιο δρόμο “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα διξαχθεί από την Καλαμπάκα ως τα Τρίκαλα την Κυριακή 18 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 900, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαεξαγωγή του αγώνα. Δείτε τα τελευταία νέα και την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Ημιμαραθώνιος Δρόμος Άνδρου - Αγώνας Δρόμου Αφανούς Ναύτη
22-4-2018: Για 2η χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Άνδρου και ο αγώνας δρόμου Αφανούς Ναύτη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο