4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run

14-10-2018: Αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στη Νέα Σμύρνη

Share

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη ο «4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run». Ο αγώνας διοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της ιστορικής μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την πόλη. Παράλληλα διεξάγονται και πολιτιστικές δράσεις.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 χλμ. με τη διαδρομή να κινείται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Περισσότερες πληροφορίες και η προκήρυξη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://neasmirnihistoricrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαβαθώνιος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Διήμερο αθλητικών νυχτερινών εκδηλώσεων
Το διήμερο 25-26 Αυγούστου η εταιρεία Σφένδαμος διοργανώνει στη Σφενδάμη Πιερίας διήμερο αθλημάτων ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος.
10οι Εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνες Δρόμου
Οι πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο