Πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές στον 35ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Αχαΐας

Διαβάστε αναλυτικά

Share
Προθεσμία λήξης εγγραφών και πληρωμών ορίζεται η Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
Ομαδικές, για οκτώ (8) τουλάχιστον άτομα, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Στις ομαδικές εγγραφές, το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των οκτώ ευρώ (8 €) ανά άτομο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Στις ομαδικές εγγραφές θα παρέχεται η διευκόλυνση παράδοσης του πακέτου των αριθμών (bib numbers) στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ των αγώνων.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Σε περίπτωση απουσίας του θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.

Σε περίπτωση  που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, είναι απαραίτητη η ανάγνωση και αποδοχή των κανονισμών των αγώνων, όπως αυτοί αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην Ομαδική Αίτηση Εγγραφής-Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα. Παρακαλούμε κατεβάστε στον υπολογιστή σας την Oμαδική Aίτηση Εγγραφής, συμπληρώστε όλα τα πεδία και στη συνέχεια είτε την αποστέλετε συμπληρωμένη στο [email protected] ή στο [email protected], έως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, είτε πιο απλά την επισυνάπτετε στο κάτω μέρος του κειμένου, κάνοντας UPLOAD το συμπληρωμένο αρχείο excel και στη συνέχεια πατώντας SUBMIT.

Η καταβολή του αντιτίμου γίνεται με:

Α. απευθείας κατάθεση στην EUROBANK, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Eurobank Ergasias AE

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0670.11.0200798030

IBANGR50 0260 6700 0001 1020 0798 030 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ)

Είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του συλλόγου, ομάδας στο καταθετήριο!

Β. e-banking μεταφορά με έμβασμα, ΜΟΝΟ από τράπεζα EUROBANK.

Είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του συλλόγου, ομάδας στο καταθετήριο!

Γ. Online πληρωμή, με χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα (VISA,MASTER,  κλπ), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα: 

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!  Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. Προσοχή στις χρεώσεις εμβασμάτων μέσω e-banking από άλλες τράπεζες. Θα θεωρηθούν άκυρες οι συμμετοχές!

Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] ως είναι ή απλά ο αριθμός και η τράπεζα κατάθεσης.

Σημείωση: Για να θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές, η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται το συντομότερο δυνατό μετά την υποβολή της δήλωσης (το πολύ εντός τριών ημερών) και με την αναγραφή του αντίστοιχου συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Run 2020 - Aκύρωση
Αγώνας την Τρίτη 23 Ιουνίου στην Αθήνα
Fit Kids Run
14-12-2014: H ιστοσελίδα 4moms.gr, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Δήμος Πειραιά διοργανώνουν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου αγώνα για παιδιά από 0-14 ετών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Taygetos Challenge 2017 by Salomon
25/26-3-2017: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στη Δυτική Μάνη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο