Athens Night Runs – Μελίσσια

18-6-2017: Νυχτερινός αγώνας στα Μελίσσια

Share

Η Feel Good Sports σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης διοργανώνει την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 21:00 νυχτερινό αγώνα 5 χλμ. και αγώνα 1 χλμ. για παιδιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά μετάλλια, ηλεκτρονικά διπλώματα, μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE.

Οι νικητές των 5 χλμ RUNNING αθλητικά υποδήματα RUNNING MIZUNO. Ο 20ς και 30ς νικητής τεχνικά T-SHIRTS MIZUNO.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες 5χλμ θα λάβουν μέρος στην κλήρωση ενός ζεύγους RUNNING MIZUNO.

Κόστος συμμετοχής για κατοίκους / δημότες Πεντέλης/Μελισσίων 8€.    

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Οι εγγραφές κλείνουν 14 Ιουνίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου «La Grande course»
4-3-2018: Αγώνες της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά»
1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Orliakas Race»
19-4-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας & Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει τον 1ο Aγώνα Oρεινού Tρεξίματος «Orliakas Race».
Δυναμική παρουσία από τις ομάδες σκυταλοδρομίας
Νέο ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και στον αγώνα σκυταλοδρομίας στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ανάγκασαν πολλούς δρομείς να μην λάβουν μέρος, συνολικά όμως 45 ομάδες βρέθηκαν στον Αγ. Κοσμά κι έτσι 90 δρομείς “μοιράστηκαν” την απόσταση των 20 χλμ. Δείτε τα ανανεωμένα αποτελέσματα των ομάδων σκυταλοδρομίας με τα πλήρη “περάσματα” και των δύο δρομέων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο