3rd Open Run Piraeus

13-9-2015: Στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 3rd adidas Open Run.

Share

Στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 3rd adidas Open Run.
Σημείο εκκίνησης: Μαρίνα Ζέας (πλατεία Ναυτικού Μουσείου)
Ώρα εκκίνησης: 9:30
Απόσταση: 6 χλμ.

Το adidas Open Run πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά χάρη στη στήριξη του Ο.Π.Α.Ν. (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά) και του Δήμου Πειραιά. 

Η διασκέδαση όμως δε σταματάει εδώ! Από το 3ο adidas Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction, οι οποίες θα είναι εκεί για να μας ‘ξυπνήσουν’ με ένα up-beat ζέσταμα και θα φροντίσουν για την αποθεραπεία μας αμέσως μετά τη διαδρομή. Στον τερματισμό, η μεγαλύτερη running παρέα της πόλης θα απολαύσει τα αγαπημένα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστεί με παγωμένα νερά ΑΥΡΑ και θα ανακτήσει δυνάμεις με το απόλυτο ισοτονικό ενεργειακό sports drink δύο γεύσεων, Powerade.

Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε special prices μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.boostathens.gr, μάθε τα πάντα για το αγαπημένο σου running event και δες όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα adidas Open Runs. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος Hρώων Κρήτης & Ηρακλής Κοκκινίδης
26-3-2017: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον “1ο Δρόμο Hρώων Κρήτης & Ηρακλής Κοκκινίδης”.
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο

με την ομάδα του Runner για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας καθώς οι θέσεις που είχαν εξασφαλισθεί για τον μαραθώνιο (150) έχουν ήδη καλυφθεί. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο αριθμός αυτών που θα κερδίσουν το συλλεκτικό t-shirt της ομάδας του RUNNER.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο