Βρυσεάδα 2015

13-9-2015: Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.

Share
Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.
Ο αγώνας έχει μήκος 20 χλμ και κινείται στον ορεινό όγκο του «αρσενικού βουνού», του ανατολικού Ταϋγέτου, είναι κυκλική διαδρομή και αφετηρία και τερματισμό έχει το σχολείο της Αναβρυτής, όπου βρίσκονται το Βοτανολογικό μουσείου του Ταϋγέτου,  το γεωλογικό μουσείο του Ταϋγέτου, το λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου και η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://vryseada.simpleapps.gr/
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
76α Αρκάδια
6-11-2016: Στο όμορφο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι τα “76α Αρκάδια”.
PROκλητικά ανανεωμένο!
Με αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί ο 5ος αγώνας alpamayoPRO Trail Race στις 15 Μαΐου στην Πάρνηθα. Η χάραξη νέας διαδρομής για τον μαραθώνιο επιτρέπει την ένταξή του στη λίστα των εγκεκριμένων αγώνων του Ultra Trail Du Mont Blanc ενώ και η Μεγάλη διαδρομή γίνεται… μεγαλύτερη! Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Εσείς θα δεχτείτε την πρό(σ)κληση;
Serifos Sunset Race 2025
Δείτε τις πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο