Βρυσεάδα 2015

13-9-2015: Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.

Share
Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.
Ο αγώνας έχει μήκος 20 χλμ και κινείται στον ορεινό όγκο του «αρσενικού βουνού», του ανατολικού Ταϋγέτου, είναι κυκλική διαδρομή και αφετηρία και τερματισμό έχει το σχολείο της Αναβρυτής, όπου βρίσκονται το Βοτανολογικό μουσείου του Ταϋγέτου,  το γεωλογικό μουσείο του Ταϋγέτου, το λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου και η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://vryseada.simpleapps.gr/
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ancient Mycenaean Trail Run
19-3-2017: Ένας trail αγώνας στις Μυκήνες
24-4-2016: Την σκυτάλη από την Γλυφάδα για τους αγώνες Βίκος Street Relays παίρνει η πόλη της Καβάλας.
Τρέξτε στο Κτήμα Συγγρού με τη Nike
Ακόμα ένας αγώνας της επιτυχημένης σειράς Nike Run έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον 10ο κατά σειρά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Ο χώρος θα φανεί γνώριμος στους πιστούς συμμετέχοντες των Nike Runs καθώς εκεί είχε διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας το 2007.
Back to Top