Kavala Trail Run

15-3-2015: Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας θα πραγματοποιήσει στο περιαστικό δάσος της πόλης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run.

Share
Kavala Trail Run

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας θα πραγματοποιήσει στο περιαστικό δάσος της πόλης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να έρθουν σε επαφή με τη φύση και ειδικά με το δάσος που αγκαλιάζει την πόλη, κόσμος όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να αγωνιστούν και να χαρούν την συμμετοχή τους καθώς η διαδρομή θα είναι μικρή και μέτριας σχετικά δυσκολίας.

Το περισσότερο μέρος της , κινείται σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς και ο αθλητής έχει την ευκαιρία να θαυμάσει στα ψηλότερα σημεία της διαδρομής την μοναδική θέα προς την πόλη της Καβάλας , αγναντεύοντας επίσης το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 16 Μαρτίου 2014
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00 π.μ.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Τοποθεσία “Κόντη” στο περιαστικό δάσος Καβάλας
ΜΗΚΟΣ: 13 Χιλιόμετρα
ΘΕΤΙΚΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ: 610 μέτρα

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει την Τρίτη 10/2 και θα κλείσουν την Τρίτη 10/3.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης sxokavalas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
31ος Κορακοβούνιος Δρόμος
6-5-2018: Αγώνες τρεξίματος και πεζοπορίας στην κρήτη
That's positivenergy!
Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε η Αθήνα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου! 1.500 δρομείς “οπλισμένοι” με φακούς κεφαλής έτρεξαν στο κέντρο της πόλης φωτίζοντας τους δρόμους της και υποστήριξαν παράλληλα τα Παιδικά Χωριά SOS. Το Energizer Night Run άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι έλαβαν μέρος, προκαλώντας αίσθηση για την εξαιρετική του οργάνωση αλλά κυρίως για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο το τρέξιμο με την κοινωνική προσφορά!
Άρωμα γυναίκας
Η ροζ κορδέλα είναι το σύμβολο της υποστήριξης για τις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού παγκόσμια. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο