Μετάβαση στο περιεχόμενο

Run Greece – Λάρισα

29-3-2015: Ο πρώτος αγώνας της σειράς θα είναι στη Λάρισα.

Share

Ο πρώτος αγώνας της σειράς Run Greece θα είναι η πόλη της Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις αποστάσεις των 5 & 10 χλμ. με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Οι  Αγώνες Δρόμου 5 & 10χλμ, έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την Κεντρική Πλατεία Λάρισας

Δρόμοι διαδρομής:
Εκκίνηση κεντρική πλατεία , οδός Κύπρου, στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών. οδός Αμαλίας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου (δεξιά του δρόμου Αρχαίο Θέατρο, Αγ. Αχίλλειος}, οδός Κοζάνης, οδός Πάρνηθος, Νέα Περιφερειακή Οδός Κοζάνης, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη, οδός Καλλιθέας, οδός Ταγματάρχου Βελησσαρίου, οδός Αριστείδου, οδός Κύπρου (πλατεία Εβραίων Μαρτύρων), Τερματισμός στην Κεντρική πλατεία (στο ύψος του κτιρίου της λέσχης αξιωματικών)

Οι δρομείς του Αγώνα Δρόμου 10χλμ διατρέχουν τη διαδρομή δύο φορές.
Οι δρομείς του Αγώνα Δρόμου 5χλμ διατρέχουν τη διαδρομή μία φορά.
Οι διαδρομές είναι επίσημα μετρημένες και πιστοποιημένες από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με βάση διεθνείς κανόνες και προδιαγραφές.

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE – Λάρισα θα ξεκινήσουν στις 15 Φεβρουαρίου 2015.

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE – Λάρισα μπορούν να γίνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2015, από τα παρακάτω σημεία:

– Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00.
– Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.run-greece.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
27ος Λειβαθώνιος Αγώνας Δρόμου
8-8-2015: Αγώνας 5 χλμ. στην Κεφαλονιά
5ος Δόλιχος Δρόμος
16-7-2016: Αναβίωση του Δόλιχου Δρόμου
Αγώνας Δρόμου 5000μ ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο ετήσιος ανώμαλος δρόμος 5.000 μέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE