Αγώνας Δρόμου “10ος Γύρος Νέας Σμύρνης”

11-5-14: Το τμήμα αθλητισμού του δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ) διοργανώνει αγώνα δρόμου απόστασης 7.500 μέτρων με την επωνυμία “10ος Γύρος Νέας Σμύρνης”.

Share

Το τμήμα αθλητισμού του δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ) διοργανώνει αγώνα δρόμου απόστασης 7.500 μέτρων με την επωνυμία “10ος Γύρος Νέας Σμύρνης”.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 09.30 πμ.
Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι η κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Όλοι οι δρομείς πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι δρομείς τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ο αγώνας έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Βραβεύσεις κατηγοριών δεν θα υπάρξουν.

Ο αγώνας έχει αντίτιμο συμμετοχής 2 ευρώ το οποίο θα καταβληθεί κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής  σελίδας http://www.gaiorama.net/eggrafh-agwna/

Έγκυρες θα θεωρηθούν μόνο όσες αιτήσεις υποβληθούν μέχρι και την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απλά ο καλύτερος!
Χάρη στην τεράστια συμμετοχή των δρομέων που ξεπέρασαν τους 1100 και την άρτια διοργάνωση δικαιωματικά ο 28ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ 10 χλμ. και 2 χλμ. μπορεί να καταγραφεί ως απλά ο καλύτερος στην μακρόχρονη πορεία του. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Δρόσος και η Ντενίζ Δημάκη με εξαιρετικές επιδόσεις. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Ορεινός μαραθώνιος και διήμερο γνωριμίας με τα ορεινά αθλήματα
Το Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου και 1η Μαϊου θα διεξαχθεί στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών διήμερο ορεινών αθλημάτων υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών. Το Σάββατο 30 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ορεινού μαραθωνίου μήκους 32 χιλιομέτρων ενώ την Κυριακή 1η Μαϊου το άθλημα του Αγωνιστικού Προσανατολισμού (Orienteering) Το Σάββατο θα διεξαχθεί επίσης μικρότερη διαδρομή ορεινού τρεξίματος 16 χιλιομέτρων.
Trail στην Κέρκυρα
Προκηρύχθηκε ο 3ος Αγώνας τρεξίματος ορεινού εδάφους, Corfu Mountain Trail 2014, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο