3ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου (Σινιάτσικου)

Στις 8 Αυγούστου στην περιοχή Νάματα του Νόμού Κοζάνης διοργανώνεται ο 3ος ορεινός αγώνας Ασκίου με διοργανωτές το Δήμιο Ασκίου, το Τοπικό Συμβούλιο Ναμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ναμάτων με χορηγό τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Η διαδρομή αποτελείται από 0,260χλμ σε άσφαλτο, 9,260χλμ σε μονοπάτια και 9,530 χωματόδρομο. Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου.

Share

Στις 8 Αυγούστου στην περιοχή Νάματα του Νόμού Κοζάνης διοργανώνεται ο 3ος ορεινός αγώνας Ασκίου με διοργανωτές το Δήμιο Ασκίου, το Τοπικό Συμβούλιο Ναμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ναμάτων με χορηγό τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Η διαδρομή αποτελείται από 0,260χλμ σε άσφαλτο, 9,260χλμ σε μονοπάτια και 9,530 χωματόδρομο. Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου στο siniatsiko.blogspot.com και sdoeordeas.blogspot.com. Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας καλέστε στο 6947441535 (κ.Κ.Πατσίκας).
Επικοινωνία: 6976990917 κ. Γεώργιος Χαρδαλούπης και 6946215341 κ. Σωτήρης Βασβατέκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη
Εντυπωσιακές επιδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα είχαμε και φέτος στον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” με τον Αιθίοπα Γκούσι Ρεγκάσα Ντεγιενί να σημειώνει εξαιρετική επίδοση 2:12.28 παρά το πολύ αργό πέρασμα στον ημιμαραθώνιο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Φέιτ Γκελέτο Τόλα με 2:36.54.
Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο