Κάντε έναν αγώνα μόνο για σας!

Αν δεν είστε από τους δρομείς που επιδιώκουν να τρέχουν σε αγώνες για το δικό σας λόγο και αισθάνεστε ότι η προπόνηση σας έχει γίνει λίγο βαρετή ορίστε κάποιες συμβουλές για να δώσετε νέο ενδιαφέρον στις προπονητικές σας περιπλανήσεις

Share

Για εσάς που δε συμμετέχετε σε αγώνες δρόμου μπορείτε να θέσετε διαφορετικούς στόχους, που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σας για το τρέξιμο.

Η διατήρηση του βάρους σας ή η ελάττωσή του είναι για πολλούς ένας σημαντικός στόχος.

Χρονομετρήστε τη διαδρομή που τρέχετε συνήθως και προσπαθήστε σταδιακά να βελτιώσετε το χρόνο σας.

Αν τρέχετε σε στάδιο και δε σας ενδιαφέρει ο χρόνος, βάλτε στοίχημα με τον εαυτό σας, ότι μπορείτε να αυξήσετε τις στροφές που μπορείτε να τρέξετε. 

Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να βρείτε έναν έμμεσο ή άμεσο στόχο για να διατηρείτε πάντα το ενδιαφέρον σας για το τρέξιμο!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι γυναίκες (πλέον) τρέχουν!
Όλο και περισσότερες γυναίκες ξεκινούν το τρέξιμο, καθώς αντιλαμβάνονται τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει. Οι 20 συμβουλές της πρωταθλήτριας του τριάθλου αλλά και του μαραθωνίου Ντενίζ Δημάκη, θα σας βοηθήσουν να κάνετε το τρέξιμο σας πιο αποτελεσματικό ενώ θα σας προφυλάξουν από τραυματισμούς αλλά και από τον κίνδυνο να το βαρεθείτε. Τρέξιμο γένους θηλυκού λοιπόν!
Cross Training
Το καλοκαίρι όλοι επιθυμούν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Αν ψάχνετε κι εσείς κάτι για να ξεφύγετε έστω και τους καλοκαιρινούς μήνες από τις καθημερινές σας συνήθειες δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε για τις εναλλακτικές μορφές άσκησης έτσι ώστε να μπείτε με μεγαλύτερο κέφι απ΄το Σεπτέμβρη αλλά και να διευρύνετε τους προπονητικούς σας ορίζοντες.
Σφιχτή κοιλιά σε 5'
Δυναμώστε και γραμμώστε τους κοιλιακούς σας με μόνο 5 λεπτά την ημέρα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο