Επικά δρομικά βίντεο vol2

Ενδιαφέροντα βίντεο από τον κόσμο του τρεξίματος

Share

Οι Ισπανοί που άλωσαν την Αθήνα
Τα τελευταία χιλιόμετρα του Μαραθώνιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας το 1997 είναι συναρπαστικά. Δείτε το 1-2 των Ισπανών Abel Anton και Martin Fiz στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, στο RUNNER Magazine που κυκλοφορεί θα βρείτε μία ξεχωριστή συνέντευξη του Martin Fiz!


Απίστευτο 800άρι
Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα 800μ. είναι από τα ωραιότερα αγωνίσματα του στίβου. Ο Yuri Borzakovskiy στην Αθήνα, τον Αύγουστο το 2004 μας έδειξε γιατί. Δείτε την απίστευτη κούρσα του Ρώσου στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας.

Οι γυναίκες στον Western States 100
O Western States 100 είναι ένας από τους διασημότερους αγώνες υπεραπόστασης στον κόσμο. Διασχίζει τα δάση της πολιτείας της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ με μία συνολική απόσταση 100 μίλια . Στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί θα δείτε την ιστορία 4 γυναικών που προετοιμάστηκαν, αγωνίστηκαν και τερμάτισαν με επιτυχία τον αγώνα το 2016!
(Το ντοκιμαντέρ δεν έχει υπότιτλους)

O άνθρωπος που δάμασε το βουνά
Είναι ο μεγαλύτερος trail runner όλων των εποχών. O Kilian Zornet μοιράζεται σε αυτό το βίντεο τα μυστικά του σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στον Rich Roll. Παρουσιάζεται, δίνει πληροφορίες για τις προπονήσεις του, την καθημερινότητά του και τον εαυτό του. Αξίζει να τον ακούσετε!
(Χωρίς υπότιτλους)

Μη βιάζεστε!
Kαι για το τέλος ένα διδακτικό όσο και αστείο βίντεο. Ποτέ μην πανηγυρίζετε πριν τη γραμμή τερματισμού. Δείτε περιπτώσεις από αγώνες 200μ. μέχρι και IRONMAN!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικά δρομικά βίντεο vol18
Ντοκιμαντέρ για έναν μεγάλο, μερικές μέρες στην Κένυα, οι απίθανοι 85άρηδες και ιστορίες από την Νέα Υόρκη
Επικά δρομικά βίντεο vol14
Ένας σπουδαίος δρομέας, ένας μεγάλος τελικός, τρέξιμο παρέα με την Emily και τα κορίτσια της Εθνικής Ιταλίας
Επικά δρομικά βίντεο vol19
Μοναδικά βίντεο και σήμερα με μία δόση νοσταλγίας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο