Μήνυμα της Ελένης Μπερτσάτου για τους συμμετέχοντες του ΑΜΑ

Δείτε το κείμενο της Προέδρου του ΣΔΥΑ

Share

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, Ελένη Μπερτσάτου, δίνει τα συγχαρητήριά της τους συμμετέχοντες του 38ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας με το δικό της τρόπο μέσα από ένα ξεχωριστό κείμενο.


Μήνυμα της Ελένης Μπερτσάτου

Ο 38ος  Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας  τέλειωσε με τον  τελευταίο Δρομέα Μαραθωνοδρόμο να κλείνει την ξεχωριστή αυτή γιορτή του Ελληνικού Δρομικού Αθλητισμού.

Δεν θα κάνουμε απολογισμό για τίποτα από όσα έγιναν, όσα έζησαν και βίωσαν οι χιλιάδες Έλληνες δρομείς και οι ξένοι που είχαν έρθει στην χώρα μας για να πάρουν μέρος στον μοναδικό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το  ελάχιστο που μπορούμε να αποδώσουμε στον 38ο  Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας είναι ένα μεγάλο Ευχαριστώ.  Ένα Ευχαριστώ που βγαίνει από την  καρδιά μας που την Κυριακή το πρωί γέμισε Ελπίδα, Χαρά,  Συγκίνηση μαζί με το μοναδικό αίσθημα της συνύπαρξης  ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.

Στεκόμαστε στο επίγραμμα  της επιτύμβιας στήλης στον Τύμβο των Αθηναίων στον  Μαραθώνα «Ελλήνων  προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι, Χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν Δύναμιν»   ένα διαχρονικό επίγραμμα των Αθηναίων για να τιμήσουν τους νεκρούς που έπεσαν στην Μάχη του Μαραθώνα και έγραψε ο Σιμωνίδης ο Κείος και μας θυμίζει ότι και σήμερα ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος μπήκε μπροστά ενώ η πανδημία  του COVID – 19 είναι παρούσα και  έδωσε την εκκίνηση σε Όλους  μας  να  αρχίσουμε πάλι να ζούμε, να χαιρόμαστε να τραγουδάμε, να κλαίμε από συγκίνηση  καθώς η στροφή στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού μας δείχνει το τέρμα, εκεί που μπορούμε να αναφωνήσουμε ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ καθώς το κατάλευκο Παναθηναϊκό Στάδιο μας ανοίγει την αγκαλιά του.

Για Όλους Εσάς  που σταθήκατε στην αφετηρία του Μαραθώνα για Όλους Εσάς που χαρήκατε τον τερματισμό σας, που τιμήσατε τον εαυτόν σας ένα μεγάλο Ευχαριστώ, το αξίζετε μαζί με τα Συγχαρητήριά μας, γιατί είσαστε οι Δρομείς προμαχούντες που μας  προσφέρατε απλόχερα την Ελπίδα.

Σας είδαμε σας καμαρώσαμε και σας ευχηθήκαμε Καλή Συνέχεια

Συγχαρητήρια

Ελένη Μπερτσάτου
Πρόεδρος ΣΔΥ Αθήνας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο