Εορταστικός αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων των μελών του Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Τα μέλη του Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας «ΖΕΥΣ» έτρεξαν για «το καλό» των εορτών

Share

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου τα μέλη του Α.Π.Σ.Δ. «ΖΕΥΣ» συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής όπου και έτρεξαν απόσταση 5.000 μέτρων για «το καλό» των εορτών και της νέας χρονιάς!

Ο δρόμος είχε ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με αυτή την όμορφη γιορτή κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και τα δέκα χρόνια λειτουργίας. Ο σύλλογος μας μέσα από τις δράσεις του προάγει με συνέπεια το μαζικό αθλητισμό, την ομαδικότητα, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Ευχόμαστε στη δρομική κοινότητα και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και αγάπη». 

Παρότι ο αγώνας ήταν εορταστικός, στον τερματισμό δεν υπήρξαν εκπλήξεις μιας και έκοψαν το νήμα οι «συνήθεις» πρώτοι, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες! Ακολούθησε μπουφές με γλυκίσματα, εδέσματα και κρασί. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «Συμεωνίδης Discount Store» για τη χορηγία αθλητικών ειδών τα οποία διανεμήθηκαν, δίνοντας ραντεβού το νέο έτος με την προγραμματισμένη αιμοδοσία και την κοπή της πίτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aυλαία στο Ευρωπαϊκό, Σταμούληδες και Αναγνώστου στα 10.000μ.
Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας
Άνοιξε η αυλαία στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης
Ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο