Η AUA Running Team στον Marathon Lake 2024

Η παρουσία της ομάδας στον 10ο Επετειακό Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα

Share
AUA-RUNNING-TEAM-MARATHON-LAKE-RUN-2024

Η διοργάνωση του 10ου Επετειακού Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα μας ενημερώνει για τη συνεργασία της με την ομάδα δρομέων «AUA Running Team» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Ο ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ είχε τη μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργαστεί με την AUA RUNNING TEAM, (Ομάδα Δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) για τον 10ο Επετειακό Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα- Marathon Lake Run που διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Τον Αγώνα τίμησε με την παρουσία του ως δρομέας, ο Αντιπρύτανης Έρευνας, Οικονομικών και Ανάπτυξης, καθηγητής κ. Θωμάς Μπαρτζάνας, η παρουσία του οποίου σε δράσεις της Ομάδας Δρομέων ΓΠΑ, σχολιάζεται πάντα ιδιαίτερα θετικά.

Τη συμμετοχή της ομάδας δρομέων του ΓΠΑ “AUA RUNNING Team” στον 10ο Επετειακό Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα- Marathon Lake Run στήριξε και η Αντιπρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Διεθνοποίησης και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγήτρια κ. Ελένη Μήλιου.

Τον άριστο συντονισμό της δρομικής και της εθελοντικής ομάδας είχε η κ. Ξένια Τσιαλαγκού Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η ομάδα δρομέων «AUA Running Team», συνεργάστηκε με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Γ.Π.Α., την Ομάδα Εθελοντισμού του Γ.Π.Α., καθώς και με το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα δρομέων, αλλά και εθελοντών που ανέλαβαν αρχικά τη διανομή νερού στους συμμετέχοντες δρομείς και στη συνέχεια, δράση καθαρισμού της διαδρομής του αγώνα στο παραλίμνιο δάσος.

 Η υποδειγματική παρουσία της Εθελοντικής Ομάδας του Γ.Π.Α. σχολιάστηκε πανηγυρικά για τη σημαντική προσφορά της και στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύθηκαν όλα τα μέλη της.

Οι εντυπωσιακές εικόνες από την ομορφιά της διαδρομής μάγεψαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, από οποιοδήποτε πόστο.

Ο ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ υποδέχθηκε θερμά την ομάδα δρομέων «AUA Running Team» και στο τέλος την βράβευσε καθώς αποτέλεσε την μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή, απονέμοντάς της  αναμνηστικό δίπλωμα και κύπελλο.

Η συμμετοχή του Γ.Π.Α. αποτέλεσε γιορτή αθλητισμού, εθελοντισμού και περιβάλλοντος, βασικών πυλώνων του ανθρώπινου πολιτισμού. Τιμήθηκε η επερχόμενη παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με τη φροντίδα ενός εμβληματικού και συνάμα χαρακτηριστικού για την Αττική, φυσικού τοπίου.

H ομάδα δρομέων του ΓΠΑ “AUA RUNNING Team” ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2021. Ιδρυτικά μέλη της “AUA RUNNING Team είναι ο καθηγητής Διονύσιος Καλύβας, ο επίκ. καθηγητής Κωνσταντίνος Σούλης και η αποσπασμένη γυμνάστρια στο ΓΠΑ, Ξένια Τσαλιαγκού. Η Ομάδα Δρομέων ΓΠΑ έχει σκοπό την παρακίνηση για συμμετοχή στις δράσεις της, ολόκληρης της πανεπιστημιακής κοινότητας ΓΠΑ (τέως και νυν), με οποιαδήποτε ιδιότητα (φοιτητές, απόφοιτοι, διδάσκοντες, διοικητικό και λοιπό προσωπικό).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Ιουλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Καλές παρουσίες οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Δείτε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο