ΣΔΥ Πάτρας: Συμμετοχές και διακρίσεις μελών του

Δείτε τις διακρίσεις που πέτυχαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας

Share
Ο ΣΔΥ Πάτρας στους αγώνες του ΣΚ 29-30 Απριλίου 2023

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας με ενημερώνει για τις συμμετοχές και τις διακρίσεις των μελών του στους πρόσφατους αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΑΣ 

Τα αστέρια του Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξαιρετικούς αγώνες μικρών και μεγάλων αποστάσεων, μέχρι και υπερμαραθωνίους και πετυχαίνουν διακρίσεις που μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους!

Στον ιδιαίτερα απαιτητικό ορεινό αγώνα 50 μιλίων (82 km, +4200) Rodopi Challenge 50 miles στην περιοχή της Οροσειράς Ροδόπης, ο εξαιρετικός αθλητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ κατέκτησε την 4η θέση με χρόνο 10 ώρες και 12 λεπτά και το απίθανο ζεύγος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΥΔΗ & ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ τερμάτισε μαζί ! Να σημειώσουμε ότι ο ROC 50 MILES είναι ένας από τους ελάχιστους αγώνες που τερματίζει σε ανηφόρα!

Ο αθλητής μας ΦΩΤΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ βρέθηκε στο Μοσχοπόδι Θήβας και συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο βουνού Moschopodi Experience 21,2χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 745m, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή σε χρόνο 02:40:12.

Ο ΣΔΥ Πάτρας στους αγώνες του ΣΚ 29-30 Απριλίου 2023

Στον 2ο Αγώνα Δρόμου “Κλεόμαντις ο Κλειτόριος” 9.2χλμ στην Κλειτορία Καλαβρύτων συμμετείχαν τρία μέλη μας
ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος για άλλη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας τη 2η θέση με χρόνο 00:38:03, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΠΤΗανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση με χρόνο 00:54:10 και η ΔΩΡΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ με χρόνο 1:02:59.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Εος Κλειτορίας «Νοτιοδυτικός Χελμός», το Λύκειο Κλειτορίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων με ιδιαίτερη επιτυχία!

Στον αγώνα ZanteRun 2023, ένα δυνατό αγώνα στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου, συμμετείχε η ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ στα 10χλμ, η οποία έλαβε την 1η θέση ηλικιακής, ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ & ο ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στα 5χλμ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ στα 10χλμ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ! ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
Εκ του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στο https://www.facebook.com/sdypatras.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο