Δυναμική παρουσία του ΣΔΥ Πάτρας στον Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο

Δείτε αναλυτικά

Share
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας - λογότυπο

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου

Για ακόμη μία φορά ξεχώρισαν οι εκπληκτικοί αθλητές μας, ΜΑΚΗΣ ΦΟΡΤΗΣ, ο οποίοςτερμάτισε ΤΡΙΤΟΣ στη Γενική Κατάταξη με χρόνο 02:11:34, ενώ η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ τερμάτισε ΠΡΩΤΗ στην ηλικιακή κατηγορία με χρόνο 03:07:49 & 6η γυναίκα στη Γενική Κατάταξη ανάμεσα σε 332 αθλητές!

Τον αγώνα διοργάνωσαν η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την τεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Συνδέσμου Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων «Οι Αθάνατοι», των «Σπαρτιατών Δρομέων» και την καθοδήγηση του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου «Η Λουσίνα».

Η διοργάνωση μας καλωσόρισε προσφέροντάς μας, ζεστό τσάι Ταϋγέτου, ενώ στο τέλος των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους απόλαυσαν παραδοσιακή ζεστή φασολάδα, λουκάνικα, ελιές, κρασί και χωριάτικο ψωμί και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος για αθλητές και επισκέπτες.

Επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε τα μέλη μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν, ολοκλήρωσαν και τερμάτισαν με ασφάλεια τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

Να σημειωθεί τέλος ότι η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται και στη μεγάλη εθελοντική βοήθεια των κατοίκων της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο