2οι Διεθνείς Αγώνες Δρόμου Αγίας Νάπας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2οι Διεθνείς Αγώνες Δρόμου Αγίας Νάπας την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Share

Ο Δήμος Αγίας Νάπας και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” διοργάνωσαν τους 2ους Διεθνείς Αγώνες Δρόμου 1 χλμ. και 5 χλμ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι 2οι Διεθνείς Αγώνες Δρόμου 1χλμ και 5χλμ, τους οποίους διοργάνωσαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Αγίας Νάπας και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου‘’Περικλής Δημητρίου’’.
Η συμμετοχή τόσο στο δρόμο του 1χλ όσο και των 5 χλμ ήταν αθρόα, αφού πήραν μέρος πέραν των 100 δρομέων όλων των ηλικιών από όλη την Κύπρο καθώς και πολλοί ξένοι τουρίστες, οι οποίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο για διακοπές ή διαμένουν μόνιμα στην Αγία Νάπα.
Η εκκίνηση έγινε από το χερσαίο χώρο του Λιμανιού και οι δρομείς πέρασαν από  κεντρικούς δρόμους  της πόλης, από αρκετά αξιοθέατα όπως το Μεσαιωνικό Μοναστήρι,  το Πάρκο Γλυπτικής και τερμάτισαν στον χώρο αφετηρίας των αγώνων.
Μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την μεγάλη προσέλευση και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των αγώνων. Ο κ. Καρούσος εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του  ότι την επόμενη χρονιά οι αγώνες θα γνωρίσουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία εάν λάβει κανείς υπόψη όπως είπε την αλματώδη αύξηση που έχει γίνει φέτος στις συμμετοχές  σε σύγκριση με πέρσι. 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Κύπρου‘’Περικλής Δημητρίου’’ κ. Σωκράτης Σωκράτους ευχαρίστησε θερμά όλους τους δρομείς και όλους όσοι προσέφεραν αφιλοκερδώς την πολύτιμη βοήθειά τους και συνέδραμαν στην μεγάλη επιτυχία των αγώνων. Επίσης, το Δήμαρχο και του συνεργάτες του για τη συνεργασία, την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Ασθενοφόρο ιδιωτικής Κλινικής για τη βοήθειά τους καθώς και τα Μ.Μ.Ε για την προβολή των αγώνων. 
Σε όλους τους δρομείς δόθηκαν μετάλλια ενώ ο Δήμαρχος  Γιάννης Καρούσο επέδωσε κύπελλα στους  τρεις πρώτους νικητές απόκάθε κατηγορία.
Οι 2οι Διεθνείς Αγώνες Δρόμου διεξήχθησαν στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει ο Δήμος για αναβάθμιση του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της περιοχής και την καθιέρωση της Αγίας Νάπας ως χώρου που προσφέρει εμπειρίες στους επισκέπτες της και που διεξάγονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

΄Όλα τα αποτελέσματα και φωτορεπορτάζ των αγώνων βρίσκονται στον ιστότοπο του Σωματείου www.periclis.com.cy

[!%ARTICLE_MODULE_ID:576:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο