Μία… elite από το πουθενά

Συναντήσαμε τη νικήτρια του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Μινόρι Χαγιακάρι

Share

Η μεγάλη νικήτρια του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου είναι η 43χρονη Γιαπωνέζα Μινόρι Χαγιακάρι με χρόνο 2:52:06. Αυτό πιθανόν να το γνωρίζετε. Αυτό που πιθανόν να μη γνωρίζετε είναι ότι η συμπαθητική δρομέας από την Άπω Ανατολή διαθέτει μεγάλα ρεκόρ στις μεσαίες αποστάσεις (κυρίως στο αγώνισμα των 3.000μ. στιπλ που είναι η ειδικότητά της) αλλά και πολλές σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

Επίσης πολύ πιθανόν να μην ξέρετε ότι φέτος ήρθε για 2η συνεχόμενη χρονιά να τρέξει μόνη της στην Αθήνα, με δικά της έξοδα και χωρίς φυσικά να επιβαρύνει τους διοργανωτές, οι οποίοι φέτος αποφάσισαν να μην καλέσουν ξένους, επιφανείς δρομείς.

Είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε με τη Μινόρι και το περιεχόμενο της συνέντευξης θα το δείτε αναλυτικά στο επόμενο τεύχος του RUNNER (No 87). Πραγματικά μία συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε από μία σημαντική δρομέα που αγαπά το τρέξιμο, τον Μαραθώνιο και την Ελλάδα.


Κόβoντας το νήμα του 33ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον χρυσό ολυμπιονίκη Blummenfelt
Εντυπωσιακό Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον Kristian Blummenfelt, τον χρυσό ολυμπιονίκη του τριάθλου. Δείτε περισσότερα
Πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος στο Abu Dhabi + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Μαραθώνιο του Abu Dhabi
Έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας καθώς και τις επιδόσεις των Ελλήνων
Back to Top