Η Brooks στηρίζει την Σοφία Ρήγα

Η Σοφία Ρήγα στον Μαραθώνιο του Βερολίνου με την υποστήριξη της Brooks και στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Aγώνες του Ρίο.

Share

Στις 27 Σεπτεμβρίου διεξάγεται στο Βερολίνο ο Mαραθώνιος με την πιο γρήγορη ίσως διαδρομή στον κόσμο και τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών, μεταξύ των οποίων πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αγωνίσματος με πλήθος διακρίσεων και μεταλλίων σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Στο Βερολίνο έχουν σημειωθεί μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ στο παρελθόν, με κορυφαίο το εκπληκτικό 2:02:57 που πέτυχε ο Κενυάτης Denis Kimetto το 2014. Το ρεκόρ αγώνα στις γυναίκες το κατέχει η Γιαπωνέζα Mizuki Noguchi, η οποία το 2005 πέτυχε επίδοση 2:19:12.

Η Σοφία Ρήγα, αθλήτρια της Brooks, επιστρέφει στο Βερολίνο μετά από την πρώτη της συμμετοχή στον αγώνα το Σεπτέμβρη του 2013, όπου πέτυχε το ατομικό της ρεκόρ 2:39:10. Μεγάλος στόχος αυτή τη φορά είναι να «πέσει κάτω από» το 2:42:00 και να πιάσει το όριο πρόκρισης για τη συμμετοχή της με τα ελληνικά χρώματα στην Ολυμπιάδα του Ρίο, που θα πραγματοποιηθεί στην Βραζιλία 5-21 Αυγούστου 2016. 

Η Σοφία, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης (με επίδοση 1:21:58) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου δρόμου, που έγινε στην Αθήνα φέτος το Μάιο, ακολούθησε ένα σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση του προπονητή της κ. Ιωάννη Δαγκόγλου, με αγώνα-στόχο τον Μαραθώνιο του Βερολίνου. Η Σοφία είναι σε εξαιρετική κατάσταση, βγάζοντας την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και δηλώνει έτοιμη να δώσει τη μάχη της για τον μεγάλο στόχο που ανοίγεται μπροστά της και δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο, όνειρο για κάθε αθλητή.
«Ο μεγάλος μου στόχος για το 2015 είναι να καταφέρω να κάνω μια πολύ καλή επίδοση και να πιάσω το όριο πρόκρισης στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, ώστε να εκπληρώσω ένα μεγάλο όνειρό μου, τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, αντιπροσωπεύοντας επάξια τη χώρα μου», λέει η Σοφία Ρήγα και συνεχίζει: «Επιλέξαμε μαζί με τον προπονητή μου, κ. Ιωάννη Δαγκόγλου, τη συγκεκριμένη διαδρομή, γιατί είναι πολύ γρήγορη, εντελώς επίπεδη και τέλος επειδή τη γνωρίζω, αφού εκεί έχω πετύχει την καλύτερη μου επίδοση το 2013 με 2:39:10. Η προετοιμασία μου κύλησε ομαλά σύμφωνα με το σχεδιασμό μας και νομίζω είμαι έτοιμη να δώσω τη μάχη μου με όλες μου τις δυνάμεις. Σε αυτό βοήθησε πολύ και ο εξοπλισμός που μου παρέχει όλη τη χρονιά ο χορηγός μου, η Brooks,  ο οποίος είναι πολύ υψηλού επιπέδου και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες που έχει ένας αθλητής που προετοιμάζεται για μια τόσο δύσκολη και σημαντική προσπάθεια».

Η Shop and Trade, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Brooks στην Ελλάδα και βασικός χορηγός της Σοφίας Ρήγα, στηρίζει αμέριστα τις προσπάθειες της για τη διάκριση στον Μαραθώνιο του Βερολίνου και την επίτευξη του ορίου πρόκρισης για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016 και της εύχεται καλή επιτυχία!

Σχετικά με την Brooks
Η Brooks σχεδιάζει και διαθέτει performance παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ τρεξίματος σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η αποστολή της Brooks είναι να εμπνεύσει τον καθένα μας να είναι active και να τρέχει, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα που μας επιτρέπουν να τρέχουμε  για περισσότερο χρόνο, καλύπτοντας μεγαλύτερες αποστάσεις, γρηγορότερα. Η αποστολή της Brooks υποστηρίζεται από τη Run Happy φιλοσοφία της, που προωθεί το άθλημα του τρεξίματος παντού.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1914, έχει την έδρα της στο Σιάτλ των Η.Π.Α. και είναι θυγατρική εταιρία της Berkshire Hathaway Inc. Η ευρωπαϊκή της έδρα βρίσκεται στο Άμστερνταμ (Ολλανδία).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.brooksrunning.eu ή ακολουθήστε την στο Twitter (@brooksrunning) και στο Facebook.
Αποκλειστικός διανομέας της Brooks στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η SHOP & TRADE (www.shopandtrade.gr). 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο