Puma και Usain Bolt δημιούργησαν το Ignite!

To Νέο μοντέλο της PUMA που δοκιμάστηκε από δεκάδες δρομείς στο κέντρο της Νέας Υόρκης

Share

Νέα Υόρκη, Αμερική (11 Φεβρουαρίου 2015) – Ο Usain Bolt ήταν στην καρδιά ενός μοναδικού δρώμενου στη Νέα Υόρκη χτες το βράδυ, με αφορμή το λανσάρισμα του IGNITE, του δρομικού παπουτσιού που δίνει τη μέγιστη επιστροφή ενέργειας. Στο κέντρο της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται, δρομείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω σε διαδρόμους στην Times Square κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου η ενέργεια από τα IGNITE παπούτσια καταγραφόταν και αποθηκευόταν. Όταν πλέον η ενέργεια έφτασε το 100%, ο Γρηγορότερος Άνθρωπος στον Κόσμο αναδύθηκε σε μια σκηνή φωτός, καπνού και φωτιάς.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Usain Bolt έκανε μεγάλη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη. Το 2008 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ των 100μ για πρώτη φορά. Ήταν η αρχή μόνο μιας εντυπωσιακής αγωνιστικής πορείας στο στίβο που μετράει ως σήμερα 5 παγκόσμια ρεκόρ και 14 Χρυσά Μετάλλια σε Διεθνή Πρωταθλήματα. Ο Γρηγορότερος Άνθρωπος στον Κόσμο κάνει προθέρμανση και προπονείται με PUMA IGNITE, για να μεγιστοποιήσει την ενέργειά του και την προπόνησή του.

Ο Usain Bolt είπε, «Πάντα απολαμβάνω μια καλή παρουσίαση, και αυτή εδώ σήμερα ήταν επική. Άνθρωποι έτρεχαν για ώρες μέσα σε πραγματικά πολύ κρύο καιρό, εμείς παρακολουθούσαμε τον μετρητή της ενέργειας να ανεβαίνει και όταν έφτασε στο maximum μπορούμε να πούμε πως υπήρξαν πυροτεχνήματα! Το IGNITE είναι ένα απίθανο παπούτσι για τρέξιμο, μαζί με τα PUMA spikes, ξοδεύω πολύ χρόνο προπονούμενος φορώντας αυτό το παπούτσι καθώς με βοηθάει να διατηρώ τα επίπεδα της ενέργειάς μου υψηλά. Για αυτό και το λατρεύω. 

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω εδώ στη Νέα Υόρκη μαζί με την PUMA», συνέχισε ο Usain. «Έχω ιδιαίτερες αναμνήσεις από αυτή την πόλη –πάντα περνάω απίθανα όταν είμαι εδώ, είτε όταν αγωνίζομαι είτε όχι. Είναι πάντα πολύ ευχάριστο να είμαι εδώ.»

[!%ARTICLE_MODULE_ID:415:%!]

Σε συνέχεια του λανσαρίσματος, η PUMA & ο Usain Bolt έχουν προκαλέσει δρομείς σε 10 πόλεις σε όλο τον κόσμο  να συνεχίσουν με τοπικά δρομικά events. Η καμπάνια IGNITE YOUR CITY θα ταξιδέψει στο Τόκυο, Ιαπωνία, την επόμενη εβδομάδα, ενώ ακολουθούν και άλλες φημισμένες πόλεις.

Το PUMA IGNITE χρειάστηκε εννέα χρόνια για να γίνει πραγματικότητα. Μετά από πολλές μελέτες και δοκιμές, το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η καινοτόμος αφρώδης τεχνολογία που το κάνει το πιο δυναμικό παπούτσι. Το IGNITE Foam είναι αποκλειστική καινοτομία της PUMA, και προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας, άνεση και βέλτιστη αντοχή. Στρατηγικά τοποθετημένο στη φτέρνα του παπουτσιού είναι το ForEverFoam, ένα υλικό εντελώς καινούργιο στην αθλητική αγορά. Το ForEverFoam συστατικό είναι αυτό που «ευθύνεται» για την μέγιστη αντοχή του παπουτσιού.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:416:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο