Kαλή παρουσία Ελλήνων στον κλειστό

Έλληνες δρομείς σημείωσαν καλές επιδόσεις σε διεθνή μίτινγκ κλειστού στίβου

Share

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, αρκετοί Έλληνες δρομείς πήραν μέρος στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου στη Γάνδη σημειώνοντας καλές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημητράκης έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 1.500 μ. όπου και τερμάτισε σε 3:44.71 καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Το όριο για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό της Πράγας είναι 3:43.20 και αν ο Έλληνας πρωταθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου βρει μία ακόμα καλή κούρσα θα είναι πολύ κοντά στο να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ένας ακόμα αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου, ο 20χρονος Μάρκος Γκούρλιας σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ στα 3.000 μ. καλύπτοντας την απόσταση σε 8:08.57. Ο Γκούρλιας συμμετείχε πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων στα 10.000 μ. και δείχνει και φέτος σε καλό δρόμο καθώς βελτιώνεται σημαντικά στις μικρότερες αποστάσεις.

Στο ίδιο μίτινγκ έτρεξαν ακόμα ο Πέτρος Κυριακίδης στα 400 μ. όπου τερμάτισε σε 48.32, η Ανδριάννα Φέρρα στα 60 μ. η οποία ισοφάρισε την καλύτερη της φετινή επίδοση με 7.64 αλλά και ο Γιάννης Σταματελόπουλος στα 400 μ. με 49.80 και η Έφη Θεοδώρου στο ίδιο αγώνισμα με 58.25.

Ευρωπαϊκό ρεκόρ από 19χρονη Ισλανδή
Η Ανίτα Χινρικσντοτίρ ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του εθνικού πρωταθλήματος της Ισλανδίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς η 19χρονη αθλήτρια τερμάτισε τα 800 μ. σε 2:01.77 σημειώνοντας εκτός από εθνικό ρεκόρ και ρεκόρ Ευρώπης στην κατηγορία των νεανίδων. Η Χινρικσντοτίρ έχει ήδη δείξει τις δυνατότητες της αφού έχει κερδίσει τόσο το περασμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο